Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem akar velem csókolózni. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Járok egy lánnyal, holnap lesz 1hónapja és 1hete. 1 hete mondtam neki először azt hogy szeretem mert akkor éreztem úgy hogy tényleg szeretem szinte minden nap találkozunk pár órára ő is azt mondja hogy szeret és látszik is rajta mások is mondták már de csókolózni nem akar velem bár csak az elején erőltettem mert furcsa volt mert nem volt még ilyen bnőm az mennyire szokványos hogy csak akkor megy bele egy lány ha már le is fog hamarosan feküdni a sráccal? Hallottam már ilyenről. Kérlek segítsetek tanácsokkal de értelmesen.2009. ápr. 15. 19:20
1/18 anonim válasza:
több lehetőség is van:
- fiatalok vagytok
- még nem csókolózott, és fél
- büdös a szád
2/18 anonim válasza:
Ne vedd sértésnek amit mondok ez csak 1 pl...Lehet hogy a kellemetlen szájszag miatt.De ha az nincs és mégsem akar veled csókolózni akkor az fura szeretet.Én sosem tudnék letapadni a barátom szájáról...a csóknak meg nem mindig van köze a szexhez!ez butaság,lefeküdni már kész lenne de csókolózni nem akar?áh
3/18 anonim válasza:
Lehet,hogy nemtetszenek neki a fogaid,engem taszit ha a pasinak nem ápoltak a fogai.
4/18 anonim válasza:
Kérdezz rá finoman. Lehet, hogy nem tetszik neki ahogy csókolsz. Kérd meg, hogy mondja el, mutassa meg. Tudom viccesen hangzik, de hallottam már olyat, akiknek így működött. Kérd meg az anyukádat, vagy apukádat, hogy ellenőrizzék hogy nincs-e szájszagod. Lehet, hogy van, de te nem veszed észre. A harmadik, pedig hogy egyszerűen nem szeret csókolózni.
5/18 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk a fogaim (doki szerint) tökéletesek és szájszagomról se tudok (legalábbis eddig sose panaszkodott senki). Más?
2009. ápr. 15. 19:26
6/18 anonim válasza:
lehet hogy büdös a szád vagy a lánynak büdös a szája
nem azért irom hogy meg bántsalak csak ilyenkor nem szeretnek csókolozni a lányok!
csak probáld meg hogy elötte rágó a szádba meg neki is és adj neki!
7/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam már ezt a rágós dolgot is azzal sincs gond ahogy már előbb írtam. :S
2009. ápr. 15. 19:30
8/18 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de nekem akkor volt ilyen,ha kihűlt a kapcsolatom..nem csak nem csókolóztam,de már nem esett jól az sem,ha hozzám ért, vagy megölelt..ez nekem már 2 hét után vagy 1 hónap után jelentkezett. Az egyetlen,a mostani barátom, az igazi..8 hónap..és semmi ilyen tapasztalat,jobban szeretem mint valaha..beszéld meg vele komolyan,hogy jól van-e, jó-e neki ez a kapcsolat. Mert lehet az áll a háttérben. Vagy fél,hogy Ő nem tud jól csókolózni,és fél,hogy csalódsz benne(ilyen is volt nekem). Ha ez van,akkor hagyj neki időt még,hátha elengedi magát egy idő után. Szorítok nektek!
9/18 A kérdező kommentje:
19:33-kor válaszolónak: Ő szokta sürgetni a találkozást és bemutatott a családjának is a hétvégén megölel megfogja a kezemet mindig tehát egy tök normális kapcsolat csók nélkül éppen ezért nem értem.
2009. ápr. 15. 19:38
10/18 anonim válasza:
Hmm..akkor komolynak tűnik. :)
Lehet kicsit "éretlen" még a dologhoz? Vagy lehet tényleg fél tőle, mert nagyon szeret téged. Magában kell legyűrnie ezt a félelmet, és minden ok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!