Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetnék ez ellen?
Nagyon szeretnék magamnak egy barátnőt de úgy érzem unalmas vagyok és nincs bennem semmi érdekes ezért nem találok és nem is figyelnek fel rám. Pedig néha olyan jó lenne átölelni valakit.
Egy másik probléma hogy nem tudok olyan hosszasan elbeszélgetni a lányokkal gyors elfogy a téma nem érzem gördülékenynek a beszélgetéseket bár ez talán a másik félen is múlhat
Így vagyok ezzel én is. Tudom is mik a hibák.
Túlságosan tökély akarsz lenni a lánynak, görcsölsz és ezért nem tudsz olyan lazán dumálgatni vele, mintha egy haveroddal tennéd.
Valószínűleg nincs elég önbizalmad, önbecsülésed sem.
Nincsen valamiféle szorongásod, félelmeid?
Gyerekkori traumád?
Ezeket a csajok is megérzik.
"Valószínűleg nincs elég önbizalmad, önbecsülésed sem."
Telitalálat
Önbizalom: Fogadd el önmagadat! Lehet nem vagy egy jóképű Don Huan, de kit érdekel? Nem is minden csaj szupersztár!
Szóval, ha elfogadod önmagadat, mások is elfogadnak. Ez az első, ránézünk egy srácra és látjuk rajta,hogy egomajom vagy önértékelési gondokkal küzdő.. Mindkettő kivan zárva alapból! Találd meg a köztes utat és sínen vagy:) Esetleg javíthatsz is magadon, ha ducibb vagy, egy kis fogyókúra nem a világ, kevesebbet nasizni.. Ha nagyon pálcika vagy, akkor az ellenkezője, egy kis futás vagy bármi sport, csodákra képes! :) Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!