Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan; miért végződtek eddigi párkapcsolataid?
lány vagyok,
1. nem bírta, hogy bulizok(pedig nem gyakran volt) és ez lett a vége, bár ugyanúgy szóba állunk egymással
2. csúnyán összekaptam vele, programot csináltam egy bnőmmel az egyik napra, aki más városba költözött és most lejött 2 napra, és ő "pont akkor" találta ki hogy menjünk el vhova és nem bírta elfogadni hogy vele mindennnap tudok talizni a bnőmet meg már féléve nem láttam, és inkább a bnőmet választottam helyette aznapra.. azóta nem is beszéltünk.
3.osztálytársak voltunk, eleinte tök jó volt minden de utána sokat veszekedtünk mindenen. Szakítás után elég rossz volt vele egy osztályba járni..
4. Igazából ez nagyon váratlanul ért. már 5hónapja együtt voltunk, /én azt hittem minden happy/, de egyszercsak közölte velem h ő még a volt barátnőjét szereti és inkább visszamegy hozzá..
ennyi:) ja és 20éves vagyok:)
1. Kiderült,hogy csak egy nyári kaland voltam neki és nyár végén dobott,mondván,hogy úgysem tudnánk folytatni
2. Nem volt túl komoly a kapcsolat,nem voltunk egymásba szerelmesek,így közös döntés alapján mentünk szét
3. Megcsalt és elhagyott egy másik lányért
4. Egyszer csak nem kerestük egymást :D
5. Nem voltam belé szerelmes,elmondtam neki és viszonylag békésen váltunk el
19/L
Kedden szerelmet vallott és találkozni akartunk, szerdán este felhívot, hogy nem szeret többé...
Kiderült, hogy nem vagyok elég érett vagyis nincs tele a zsebem pénzzel, ellentétben az új 20 vagy még több évvel idösebb pasijával, akivel 1 hónap után össze is házasodott.
Ö tartani akarta a barátságot, amibe félig meddig bele is mentem, csak amikor találkoztunk és újra szerelmet vallott, folytatni akarta a ferje mellett sutyiba a kapcsolatot, akkor szépen végleg kitöröltem az életemböl.
Nagyon nagyon fájt, soha nem fogom elfelejteni, mert azt érzem, hogy porig alázott. Azóta érzem azt, hogy senkinek sem tudok megfelelni...
1.Valamiért nem keresett,majd dobott egy sms-t:"azt akarom,hogy szakítsunk,ne keress."
2.Megtetszett egy másik srác,kiszerettem a barátomból,szakítottam vele,később meg is bántam,mert a másik sráccal nem lett semmi.
3.Elegem lett belőle,hogy mindent meg akar tiltani,azt állította miattam nem tud leszokni.Szakítottam vele.Ki volt akadva,nagyon sokáig tovább próbálkozott,de már nem érdekelt.
4.Volt egy barátom,osztálytársak voltunk,többször jártunk,mikor kevesebb,mikor több ideig.Sokszor se veled-se nélküled szitu volt,sokszor elválaszthatatlanok voltunk.Utolsó alkalommal azért szakítottunk,mert másik városba mentem suliba,és nem lett volna kivitelezhető a távkapcsolat.Viszont,mivel nagyon-nagyon ismerjük egymást,most legjobb barátok vagyunk.
Ezek a fontosak.
16L
Az első barátnőmnél, aki nagyon csinos volt, az elképzelésébe szerettem bele, mert valójában nem tudott velem őszinte lenni. Aztán derült égből szakított velem.
A második barátnőm az első ellentéte volt olyan értelemben, hogy nem nagyon volt szexuális vonzalom kösztünk, és a beszélgetés nagyon fesztelen volt. Mondhatni nem tettem kockára a szívem. Ez kölcsönös volt, és végül teljesen fájdalommentesen váltunk el.
A harmadik barátnőm/feleségem volt a nagy ő. Voltak dolgok, amikben nagyon más volt a nézőpontunk, olyannyira, hogy csalódott bennem, de ezt nem mondta meg. Később, amikor beláttam, hogy nem volt igazam, és elmondtam neki, kiderült, hogy már szakításon járt az esze, illetve más srácokon. Aztán megcsalt. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nagyrészt én hajtottam ebbe az irányba, és vissza tudtam volna kapni. A mai napig különleges a kapcsolatunk, bár keveset beszélünk.
1. Másfél hónapot voltunk együtt, volt egy hétvége, mikor kevesebbet beszéltünk, majd a következő pár nap sem jött össze. Mondta, hogy elgondolkodott és beszéljük meg, így elváltunk. Mai napig jóban vagyunk, beszélünk.
2. Egy évig tartó kapcsolat volt, tele megpróbáltatással. Vége előtt egy hónappal összekaptunk egy kis hülyeségen, besértődött, de nem hívtam fel, mivel nem én csináltam a cirkuszt. Ő erre elment egy másik illetővel. Közölte, hogy nem működne, "új életet" akar kezdeni, de rá pár napra közölte, hogy gondolkozott és velem marad, mert szeret. rá 3 hétre egyik napról a másikra közölte, hogy egyedül akar lenni, és otthagyott az új barátjáért.
3. 3 hónapos kapcsolat, elhagyott egy hirtelen jött új ismerőséért, mert azzal többet tudott találkozni.
4. Majdnem 4 hónapos kapcsolat, akivel el tudtam volna képzelni az életem és ez kölcsönösnek is tűnt. De mire befejeztem volna a nyári munkát, facebook-on közölte, hogy nem bírja a távolságot és már nem tudja, hogy mit érez. Utólag hallottam, hogy mialatt együtt voltunk már találkozott mással, akivel miután szakított velem úgy néz ki össze is jött..
Tanulság: hiába teszel meg minden tőled telhetőt, őszinte vagy és szereted a párodat, ezt manapság már nem értékelik és otthagynak az első, bunkó jöttmentért..
10:34 magyarán mindig te voltál az a fél aki szenvedett a szakítás után:S én is így voltam
1. volt egy komolyabb dolgozat vagy valami témazáró nemtudom pontosan, mondtam a csajnak hogy tanulnom kell. rá 2 napra nagy sértődöttségében közli velem hogy vége van. 5 hónapos kapcsolat
2.nem is volt kapcsolat de majdnem összejött.egy csaj akivel 2x találkoztam. 2. talin már smaciztunk ,szájpuszival elköszöntünk egymástól, azt gondoltam összejön a dolog.erre rá 3 napra közli velem FACEBOOK-on hogy neki most nincs szüksége semmi komoly kapcsolatra.rusnya-ribanc:@ :D
18f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!