Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le a féltékenységem?
Figyelt kérdés
A barátomban megbízom, tudom, hogy nem lenne képes megcsalni. Normális dolog, hogy mégis van bennem féltékenység?2009. ápr. 15. 16:06
1/3 anonim válasza:
Persze h természetes. Én is az szoktam lenni ha szeretek valakit csak ne vidd túlzásba mert azt nem szeretik.Sya remélem jól alakulnak majd a dolgok köztetek.:-)
2/3 anonim válasza:
Soha nem, voltam féáltékeny mert nem volt rá okom. De 2-3 hónapja szakítottunk barátommal,és ő is én is elkezdtünk ugymond csajozni/pasizni. Azóta kibéákültünk,igaz nem sok ideje JB: 1 hete vagyunk ismét együtt. Én azokkal a pasikall akikkel elkezdtem levelezni,vagy találkozni,lezártam a dolgot. Megirtam nekik h sorry,de kibékültem a volt pasimmmal. Baréátom viszont ugy akarta ezekkel a lányokkal tudatni h mi van,h nem reagál a leveleikre meg semmi ilyesmi. Most féltékeny vagyok,és aadi hisztizek,meg durcizok,amig el nem érem h irja meg neik h mi az ábra
3/3 anonim válasza:
Természetes, hogy féltékeny vagy. Ezzel is azt bizonyítod, hogy nagyon fontos neked az illető. Én is mindig féltékeny vagyok, ha van valakim. Pl. a mostani barátomnak 90%-ban lány barátai vannak, de megbízom benne. Szerintem az lenne a furcsa, ha egyáltalán nem lenne benne semmilyen kis féltékenység, mert az azt jelentené, hogy igazából téged nem is érdekel mit csinál a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!