Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon beleillek a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon beleillek a tökéletes világába?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és már 4hónapja együtt vagyok a párommal és itt lenne az ideje a szexnek is..nekem ez lenne az első de nem vagyok kibékülve a testemmel soha nem is voltam főleg a mellemmel. a páromról meg tudom h abszolút tökéletesség mániás de mindenbe ha mondjuk egy kicsi gyűrődés van a felsőjében már nem hajlandó felvenni meg ilyenek..és hát a mellem távolról sem tökéletes mert az egyik nagyobb mint a másik szóval nem tudom h fog ehhez hozzá állni..
2009. ápr. 15. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha szeret, nem fogja észre venni, vagy ha mégis, egyáltalán nem fogja zavarni.

Ha meg szól érte, nem érdemli meg azt, hogy elvegye a szüzességed.

2009. ápr. 15. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez mindenkivel igy van.Altalaban az egyik mell kissebb mint a masik.Egyeseknel latszik ez a külömbseg,de van h csak akkor vevodik eszre ha jol megfigyeled.A baratod szerintem nem arra fog koncentralni h az egyik nagyobb mint a masik,hanem arra h nekem a legjobbat tudja nyujtani!

Remelem nem lessz gond!:)

2009. ápr. 15. 15:36
 3/11 anonim válasza:
85%

Ne törődj vele!

Ha szeret akkor elfogad!

HA őt ez zavarja,akkor jobban teszed,ha elhagyod.

Mondom, ha szeret, akkor elfogad.

2009. ápr. 15. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért,de ha 4 hónapja együttvagytok, akkor az hogylehet,hogy mégcsak mostfogja elősször látni a melled? Semmi petting? Azért szerintem elősször egymás testének a felfedezésével kezdjétek, ne rögtön szex. pláne,ha neked ez az első. Ha ennyire nem vagy kibékülve magaddal, akkor nem fogsz tudni szexnél ellazulni és igen fájdalmas is lehet emiatt.. Szerintem elősször mindenképpen pettinget ajánlok. Ez így meggondolatlanság lenne..
2009. ápr. 15. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előzőhöz, ne egyből feküdj le vele, hanem - ha magától nem így gondolja a dolgokat - bátran mondd meg neki, hogy Te a fokozatosság híve vagy. Pl. ott vagytok nála, csókolóztok, és elkezd a ruhád alá nyúlni, akkor előre és nyíltan megmondod, hogy VALAMEDDIG szívesen elmész, de MOST a szexig nem. És ha valamire úgy érzed, túl sok, akkor szólsz, hogy most nem szeretnél tovább menni.

Én abszolút fokozatosságot javaslok, pl. pár alkalommal csak felülről vetkőzzetek le, - rögtön látod, hogy reagál a melleidre, és érdemes-e, hogy többet kapjon Tőled!!!! - aztán újabb pár alkalom egymás kézzel kielégítése, aztán ugyanez szájjal, illetve csak ő Téged szájjal, Te pedig kézzel viszonzod - és ha ez az összhang megvan, megismertétek, megszoktátok egymás testét, akkor lehet próbálkozni a szexszel.

Remélem, hogy feleslegesen aggódsz! Azért más egy felső, meg egy ember, akit szeretek! :)

2009. ápr. 15. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem illenél bele a tökéletes világába, már nem lenne veled. Legalábbis én így gondolom.

De a szexszel tényleg ne rohanjatok úgy, mert ha te neki szeretnéd adni a szüzességed, csak úgy tud szép emlék maradni, ha nincs semmi zavaró tényező. Márpedig ha te már most a melleid miatt aggódsz, és nem tudsz teljesen fesztelenül levetkőzni előtte, akkor hogyan akarsz szép élményt?

Vagy ha már odáig eljutottatok, hogy ruhás petting volt, akkor nem kell aggódnod a többi miatt sem! Ugyanis egy női test a férfiak számára úgy tökéletes, ahogy van. Senkitől nem lehet elvárni, hogy olyan szimmetrikus legyen,mint egy üveggömb.

Biztos az ő teste sem egy freskókép.

Remélem, tudtam segíteni. ;) (23/L)

2009. ápr. 15. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de még meztelenül sem látott és így akarsz lefeküdni vele??? Petting??? Vagy durr a közepébe tervezitek? Hát biztos maradandó élmény lesz...
2009. ápr. 15. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Jól leordítottátok (petting????). Lehet eddig nem mert vele pettingelni sem, mert csúnya a melle. Gondolom nem első alkalomkor akarnak mindent. Csak elkezdeni.

Szerintem nem fogja érdekelni a pasid. Mindenkinek van szépséghibája, csak nem reklámozza. Lehet észre se fogja venni. Ha meg bunkó lesz miatta (de tuti nem), akkor mutasd meg neki gyorsan az ajtót.

De biztos, hogy így szeret ahogy vagy.

2009. ápr. 15. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
És ha pettingelni se mer, hogy merne szexelni? Gondolkozz már!!!
2009. ápr. 15. 17:51
 10/11 A kérdező kommentje:
nos hát igen ez a egész félelmem akadályoz a pettingben is de gondoltam már arra h soha nem veszem le a melltartómat szex közben sem..lehet így is élvezni a dolgot,nem?
2009. ápr. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!