Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na fiúk, csak hogy ki ne maradjatok: melyik nő tetszik a legjobban és melyikkel jönnétek össze legszívesebben?

Figyelt kérdés

Csak mert ma már tettem fel egy hasonló kérdést a nőkhöz, úgyhogy gondoltam nektek meg összegyűjtök pár (szerintem) gyönyörű nőt. :) Lehet válogatni, nem kell az adott személyhez kapcsolni, hanem inkább azt nézzétek, h az a típus mennyire jön be. :)

Az aranyos, vagány lány:

[link]

A pasifaló, aki sok fiú szívét töri össze:

[link]

A vadóc szépség, aki mindenkinek kihívás:

[link]

A gyönyörű szomszédlány, akivel reggelente együtt kávéztok:

[link]

Az arisztokratikus báj:

[link]

A határozott, és független ragyogás:

[link]

Az egzotikus és intelligens nő:

[link]

A tiszta szépség:

[link]

És végül, de nem utolsó sorban a rosszkislány, aki elcsavarja a fejed, még ha nem is akarod:

[link]

Tisztában vagyok vele, hogy mind gyönyörűek, szerintem ők természetes szépségek így női szemmel. Persze van még egy pár, de azért ők kiemelendőek. Kinek mi jön be? :))

2011. aug. 19. 14:51
1 2 3
 21/22 aranyoskám ***** válasza:
úristen most vettem észre mekkora idiótán fogalmaztam az egyik mondatom az előző válaszomban :D azt akartam írni a "többi elképzelt karakter kitalált" helyett h a többi elképzelt karakter nem kizáró ok de nem is előny. nem is tudom hogyan sikerült ezt ennyire elírni de mind1 is. ja és egy kis off: te írtál nekem privát mailt egy vipmail-es címről? mert nem tudom ki volt és válaszolni se tudok mert azt írja h betelt a "postaládája" :\
2011. aug. 24. 19:56
 22/22 A kérdező kommentje:

hát igen, micsoda elírás. :D jól van, most már mindent értek :)

nem, nem én írtam :) miért, valaki szerelmes levelekkel bombáz? :D

2011. aug. 24. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!