Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na fiúk, csak hogy ki ne maradjatok: melyik nő tetszik a legjobban és melyikkel jönnétek össze legszívesebben?

Figyelt kérdés

Csak mert ma már tettem fel egy hasonló kérdést a nőkhöz, úgyhogy gondoltam nektek meg összegyűjtök pár (szerintem) gyönyörű nőt. :) Lehet válogatni, nem kell az adott személyhez kapcsolni, hanem inkább azt nézzétek, h az a típus mennyire jön be. :)

Az aranyos, vagány lány:

[link]

A pasifaló, aki sok fiú szívét töri össze:

[link]

A vadóc szépség, aki mindenkinek kihívás:

[link]

A gyönyörű szomszédlány, akivel reggelente együtt kávéztok:

[link]

Az arisztokratikus báj:

[link]

A határozott, és független ragyogás:

[link]

Az egzotikus és intelligens nő:

[link]

A tiszta szépség:

[link]

És végül, de nem utolsó sorban a rosszkislány, aki elcsavarja a fejed, még ha nem is akarod:

[link]

Tisztában vagyok vele, hogy mind gyönyörűek, szerintem ők természetes szépségek így női szemmel. Persze van még egy pár, de azért ők kiemelendőek. Kinek mi jön be? :))

2011. aug. 19. 14:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ha az utolsó mondataimat újra elolvasod, bizonyára rájössz majd, h máskor talán előnyösebb lenne előbb gondolkodni. :P
2011. aug. 19. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Elakadtan a figyelemreméltó képaláírásoknál.
2011. aug. 19. 15:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam én, h ez lesz a következménye. :D
2011. aug. 19. 16:09
 14/22 anonim ***** válasza:
2011. aug. 19. 16:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Alissa Milano van a legközelebb az ideálomhoz, de azért mégsem ő az.
2011. aug. 19. 23:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket. :)
2011. aug. 20. 20:14
 17/22 A kérdező kommentje:
héhaver, linkelhetsz olyat, aki neked ideálod, kíváncsi vagyok. :)
2011. aug. 20. 20:14
 18/22 aranyoskám ***** válasza:

jessica alba álomnő számomra. scarlett johanson is simán jó nőnek számít az értékrendemben, mondjuk nemtudom hogy plasztikázva van-e a melle, ha nem az még durvább. nem a mérete hanem a formája miatt. keira knightly bombanő. a garner csaj vmiért nem okés az én ízlésemnek. shannyn sossamon taszító számomra, brrrr. jessica biel tök átlagos szerintem. az utcán is sétál jópár csaj aki lekörözi. aishwarya rai szintén nem jön be. natalie portmannek a szája tetszik, egyébként semleges, ugyanilyen lenne alyssa milano, ha nem néztem volna anno a bűbájos boszikat :D az a karakter akit ott megformált irtóra bejön szóval simán lenne esélye neki is emiatt.

ha meg a koncepciókat nézem akkor aki bejön: aranyos, vagány lány; vadóc szépség; gyönyörű szomszédlány; tiszta szépség; illetve a rosszkislány. a többi elképzelt karakter kitalált, alapból senkit nem zavarnék el. de mivel van barátnőm így számomra ezzel véget is ér a történet :) hűséges típusba tartozom, többek között azért is mivel a csajomban minden olyan típusjegy megvan amit kedvelek (tehát amiket leírtam), illetve még több is rejtőzik benne.

18/F

2011. aug. 21. 03:44
 19/22 anonim ***** válasza:
2011. aug. 21. 09:07
 20/22 A kérdező kommentje:

köszi aranyoskám a véleményt, örülök, h pár tetszik közülük, jó az ízlésed. :)

viszont nem feltétlen kitalált a többi sem, csak azok kevésbé jellemzőek. :) és az is tök jó, h a barátnődben ennyi minden megvan :)

2011. aug. 21. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!