Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segítsen, és rakjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen, és rakjon helyre. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Szóval a volt barátom, aki szakított velem már fél éve, nem közeledik felém a szakítás óta. Én megpróbálom visszaszerezni, akárki akármit mond, egy próbát megér, hiszen még ugyanolyan szerelmes vagyok belé.

Ő is szeret szerintem, csak nem szerelemmel.

Fiatalok vagyunk, arra gondoltam, megpróbálom lángra lobbantani benne a szerelmet.

Külön iskolába járunk, viszont egy településen lakunk.

Írogattam neki interneten(e-maileket), és ugyebár azokat ritkán nézi az ember a facebook és hasonlók világában.

Célozgattam rá, hogy nagyon hiányzik, és felköszöntöttem a szülinapján.

Csak elrontottam szerintem a dolgokat, mert túlságosan hosszú és őszinte levelek lettek.

Ő mindent elolvasta, és kaptam néha elég rövid válaszokat.

Most elhívtam, hogy találkozzunk, mert annyira szeretnék már személyesen beszélni vele, hiszen úgy lenne a korrekt.

Megbeszélni a problémákat.

Azt mondta: "ha megint fárasztó dolgokat kezdesz mondani, és csak ezt akarod, nem is fogok elmenni",majd utána írt 2 mosolygós fejet.

Aztán visszaírtam egy vicces üzenetet, de a lényeg, hogy találkozni fogunk.

Nem akartam ennyire nyomulni, de muszáj vele beszélnem.

Ugye ez nem megalázkodás.

Vissza szeretném kapni, hogyan tegyem?

Miket mondjak neki a találkozón?

Hagyjam őt beszélni, vagy mondjak el neki mindent?

Szerintem akár jól is végződhet, és remélem van esélyem.

Nagyon szeretett régen. Velem akarta leélni az életét.

2011. aug. 18. 12:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Meg nem tudta mit érez, és azért szakított.

Nem ő monda, hogy nem szerelmes, én fordítottam a saját nyelvemre le.

2011. aug. 18. 12:32
 12/23 anonim ***** válasza:

Jó tanács: felejtsd el ezt a pasit. Ne irogass neki, ne tartsd vele a kapcsolatot, mert ő vszinuleg ugy érzi, hogy nyomulsz, nem fog komolyan venni és ezzel nem érsz el semmit.

Ha jo ideig nem irsz neki, lehet hogy talán észbe kap és majd ő felveszi veled a kapcsolatot, ha meg nem, így járt (jártatok) és találsz magadnak sokkkkkal jobbat.

2011. aug. 18. 12:32
 13/23 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes lenne már kapott volna az alkalmon.

Megalázó egy nőnek könyörögni,hogy ugyanmár találkozz már velem légyszives,így szeretlek-úgy szeretlek stb.

Ha nem érdekled,akkor ez van,mért nem lehet beletörődni?

Egyébként a barátom exe ugyanezt csinálta,de mi már együtt voltunk akkor.

Mindíg írta,hogy találkozzon vele meg naponta látogatta myvipen,hívogatta telefonon(amíg számot nem cserélt)

Hát kiakasztó volt és szánalmas.

2011. aug. 18. 12:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem sokszor írtam neki: kb 6 e-mail,és mondtam, hogyha nincs kedve találkozni, ne jöjjön, ha szeret még, akkor jöjjön el. Azt is írtam, hogy nem fogok erőszakosokodni.
2011. aug. 18. 12:40
 15/23 anonim ***** válasza:
De valamilyen szintem már most erőszakoskodsz.
2011. aug. 18. 12:42
 16/23 Panda Péter ***** válasza:
78%
uramisten, az embereknek de elmennek otthonról, ha szerelmesek... ez nem is megalázkodás hanem képletesen értve "sírvakönyörgés". ilyen helyzetből jó nem sülhet ki, maximum kapva kap az alkalmon a srác és néhányszor kihasznál aztán megy tovább. de látom a kommentjeidből hogy igazából bármit csinálunk már eldöntötted mit csinálsz, és hogy csinálod. viszont ezek után nem kell jönni ide rinyálni hogy mekkora s.ggfejek a pasik, mert mi megmondtuk előre hogy hagyd a srácot a francba.
2011. aug. 18. 12:43
 17/23 A kérdező kommentje:
:) De akkor a családom, barátaim szerint ez miért NEM megalázkodás? ők a legjobbat akarják, ismerik a fiút, és tudják,hogy meg kellene beszélnünk, hiszen még szeretjük egymást.
2011. aug. 18. 12:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha az Ő véleményük a fontosabb(amit megértek)akkor miért kérdezgeted itt idegenek véleményét?

Talán a családod látja,hogy hajthatatlan vagy és nem akarnak lelombozni.

Te tudod.

2011. aug. 18. 12:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, megpróbálom leegyszerűsítve mondani:

-mivel itt mindenki a maga véleményét mondja, arc nélkül, ezért lehet, ez a megoldás biztosabb, mert nem vakít el minket a tudat, hogy te a legjobb barátnőnk vagy, és ha azt mondjuk, megalázó a viselkedésed, akkor talán megbántódsz, és máris nem vagyunk olyan nagyon legjobb barátnők.

-a család természetesen látja rajtad, mennyire szenvedsz, és mivel boldognak szeretnének látni, normális, hogy azt mondják, még szeretITEK EGYMÁST, és próbálkozz. Mert tudják, hogy ezt szeretnéd hallani.

-ha a pasi akkor, mikor jártatok, azzal szakított, hogy "nem tudja, mit érez", akkor szerinted fél év nem-járás után most másképp van? Max annyi, hogy már tudja: nem szeret

-mindenképpen jó ötlet megbeszélnetek és tisztáznotok a dolgot, személyesen, akár kierőszakolva és megalázkodva, akár nem. De nagy reményeket ne táplálj... Mert csak te esel pofára, de azt nagyon.

2011. aug. 18. 13:05
 20/23 Panda Péter ***** válasza:
valószínűleg a barátaid gyávák hogy megmondják neked a szomorú igazságot, viszont én szívfájdalom nélkül megteszem, mert rohadtul nem érdekel :)
2011. aug. 18. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!