Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszú tippek az ex ellen?

Figyelt kérdés

Megcsalt,hazudott,hadd ne soroljam. Azon gondolkozom, hogy egy meleg oldalra felrakom a telószámát,hadd kapja csak az ajánlatokat. Szerintetek ez jó ötlet? Esetleg valami ütősebb?

20/L

2011. aug. 17. 19:55
1 2 3 4
 21/33 B.angel ***** válasza:

Jó az ilyen hülyeségeket, hogy bocsásson meg neki el lehet hagyni ok? Nem kell megbocsátania semmit, legyen csak dühös, hiszen oka van rá. Aztán szépen megnyugszol egy két hónap után, amikor minden barátnőd mondani fogja, hogy azt se érdemli meg az a szar alak, hogy bosszút állj rajta! Csábító, azt meg kell hagyni, én is gondolkoztam rajta! De... ha őszinte vagy magadhoz, akkor tudod, hogy elég időigényes, ha nagyobb bosszút tervelnél és ennyit megér egy ilyen sz@rházi? :) Nem, nem ér meg! Hülyén hangzik ez a közhely mindenhol: de az idő megoldja ezt is, és jön más, aki milliószor jobb!

Menj inkább és szedd fel a jó pasikat a buliba! :D

2011. aug. 21. 14:35
 22/33 anonim ***** válasza:
71%
Mire jók a bérgyilkosok ... de én megcsinálom akciósan is!!
2011. aug. 21. 14:44
 23/33 .Daniel. ***** válasza:
25%
Miért hagynám mikor igazam van és ettől csak neki lesz jobb? Abban igazad van hogy az idő megoldja de ha nem tanul az esetből akkor ez az egész nem ér semmit. Azért írtam hogy bocsásson meg magának(is) mert az ő hibája hogy rosszul választott és nem ismerte ki eléggé a srácot. Na meg amire azaz idő megoldja ezt a dolgot sok idő eltelik de belátni hogy az életem az én kezemben van ergo én vagyok érte a felelős az sokkal gyorsabb viszont egyes emberek menekülnek a felelősség és az igazság elől. Mint ahogy te is nemde? Majd az idő megoldja...ő a hibás de én csak ülök majd az idő úgyis megoldja. Szerinted melyik hozzáállás visz előbbre az életben?:)
2011. aug. 21. 15:04
 24/33 anonim ***** válasza:
a legjobb bosszú: veszel neki egy sp cédét.
2011. aug. 21. 17:10
 25/33 B.angel ***** válasza:
100%

Sose menekültem semmi elől... és az a baj, hogy túlmagyarázod! Mert, nem úgy értettem, hogy ülök és majd az idő visz valamerre (nem értem amúgy, hol írtam ilyet?) Azt is írtam menjen bulizni... akkor nem ül és majd jön valami. Tegyen dolgokat persze. De azt a hülyeséget akkor se mondd, hogy rosszul választott és ez az ő hibája! Ha én nem lennék olyan okos, akkor én se jöttem volna rá mit csinál a barátom a hátam mögött, mert egyébként iszonyat jól eljátssza, hogy aranyos, rendes, kedves, hűséges. Vannak rafinált, mindenre képes emberek.

Neki meg miért kéne megbocsátani? Egy hűtlen, hazug embernek miért is kéne megbocsátani? Nem kell rágondolni, nem kell vele foglalkozni. De nem kell játszani a szent lelket, hogy jaj semmi baj, hogy megcsalt, hazudott, attól még jó ember.. Hát nem!

2011. aug. 21. 17:59
 26/33 .Daniel. ***** válasza:
58%
Szóval Te rájöttél a párod mocskos dolgára? Gondolom észrevetted a jeleket. Mert jelek mindig vannak. Ja szentlelket játszom éppen de ugyanezt miért ne mondhatnám neked hogy miért ne bocsásson meg neki? Az meg hogy bulizni küldöd nem a legjobb ötlet. Ott persze hogy olyan arcokkal ismerkedik meg akik átvágják. Nem értem azt sem miért próbálod kiforgatni a szavaimat? Aki ilyet tesz nem jó ember és és nincs "semmi baj" sem...De rendben tételezzük fel mi lenne ha nem fogadná meg a tanácsom. Bosszút állna a srácon kielégítve ezzel a bosszúszomját. Aztán elmenne bulizni és mivel nem tanult a leckéből újra elfogja követni ugyan azt a hibát. Vagy: Elfelejti a srácot, tanul a dologból, levonja a tanulságot és nem bulikban ismerkedik hanem ha nincs más neten de ha jó csaj akkor úgyis akad jelentkező. Melyik a jobb végeredmény?
2011. aug. 21. 18:25
 27/33 anonim ***** válasza:
Legjobb bosszú: felejtsd el!
2011. aug. 21. 19:40
 28/33 anonim ***** válasza:
Ne alacsonyodj le az ő szintjére, mert akkor semmivel sem lesz jobb neked. Inkább tedd magad túl rajta, keress olyat aki nem teszi meg ezeket veled. És majd ha esetleg meglát téged valaki mással és hogy boldog vagy, akkor őt fogja enni a fene. Egyszerűen éretlen a srác.
2011. aug. 21. 20:39
 29/33 B.angel ***** válasza:

Te is kiforgatod a szavaimat!

Mért ne mehetne bulizni? Senki nem azt mondta, hogy szedjen fel valakit több évre. Egy éjszakára, abban nincs semmi rossz. Senki nem vág át senkit! De ez csak egy példa volt, elmehet moziba is a barátnőivel, látod túl bonyolítottad a dolgokat megint.

Miért ne bocsásson meg neki? Mert egy ilyen embernek minek? El kell felejteni és kész. Ez még nem azt jelenti, hogy megbocsát neki! Én se tettem, de már réges-rég lezártam magamban, nem jelent semmit. Ettől függetlenül, ha nem feltétlen szükséges nem állnék vele szóba. Az olyan exekkel nincs baj, akik nem vertek át, csak másba szerettek, nekik megbocsátottam, mert megesik persze, bár először én is dühös voltam... De ennyi!

Hol írtam olyat, hogy álljon bosszút? Pont azt írtam, ne tegye, azzal se neki, se a srácnak nem lesz jobb.

2011. aug. 22. 06:39
 30/33 .Daniel. ***** válasza:
5%
Bár csak beleolvastam az utolsó válaszodba de azt javaslom fejezzük be mert ez már rég nem a csajról szól.:) Nem fogsz tudni meggyőzni és gondolom én sem Téged. Azért nem voltál rossz ... :)
2011. aug. 22. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!