Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házas, de két másikkal is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas, de két másikkal is flörtöl, nevetgél egyhuzomban. Az egyikkel egyre durvábban. Már simogatják, tapogatják egymást, úgy, hogy közben más is látja. És ez még csak a kezdet!?

Figyelt kérdés
Állandóan csiklandozzák egymást, egymás hátsójára vernek, olyan hangosan nevetnek, hogy azt a harmadik emeleten is hallani, szóba kerültek már a szexuális szokásaik is. Nem durva ez? Ez már kacsintgatás a másik felé?
2009. ápr. 14. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Most kiről van szó?Kicsit ködös.Bővebben?**
2009. ápr. 14. 19:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Párom unokatestvéréről, akivel egy helyen dolgozunk. Férje van és három gyereke, mégis így viselkedik.
2009. ápr. 14. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát az gáz!A párja sejt valamit ebből?
2009. ápr. 14. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy sejt, nem sejt az semmit sem. Azt hiszi, hogy minden a legnagyobb rendben van.
2009. ápr. 21. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez munkahelyi flört. Lehet, hogy nagyon naiv vagyok, de elképzelhető, hogy csak ennyire egy hullámhosszon vannak. Kár lenne előre megbélyegezni a nőt.
2009. aug. 16. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen ám, de azóta már történt egy s más. Egyrészt az oké, hogy egy hullámhosszon vannak, de ha házas vagyok, akkor nem ülök senki ölébe sem, nem így van? Ugyanis már itt tartanak. Egy-két szájrapuszi is elcsattant már, amikor azt hitték, hogy senki sem látja őket. Egyre több munkatársunknak tűnt már fel, és mindenki tőlem kérdezgeti, hogy mi van ezek között.Meg még ha nem történt volna szájrapuszi meg nem ülne a csaj a pasi ölébe, és csak egy hullámhosszon vannak, nekem akkor is kiütné a biztosítékot az, hogy engedi, hogy egy munkatársa a seggét csapkodja. Ez több, mint egy azonos hullámhossz, sőt a szexuális életemet sem terigetném ki egy férfinak sem.
2009. aug. 16. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Óóóóó ez így már egész más!! Csókról eddig nem volt szó!

Így már durva. Én lehet, hogy kerek-perec megmondanám neki, hogy ha már ennyire szexelhetnékje van, akkor intézzék lakáson....

2009. aug. 16. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kérdés kiírása óta (április óta) így eldurvult a helyzet. És az a legbosszantóbb, hogy a csaj folyamatosan játssza mindenkinek a boldog feleséget,a boldog anyát, közben meg folyamatosan panaszkodik nekem, és folyamatosan flörtöl a sráccal. Ha meg megmondom neki a véleményemet megsértődik, hogy hát milyen barát vagyok én.
2009. aug. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!