Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idösen kezdet motorozni...

Mennyi idösen kezdet motorozni a gyermeketek? Hogy tanítotáttok meg?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam egy éves éves múlt, de csak hátrafele tudja hajtaní.
2011. júl. 13. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi is így kezdtük.

Aztán elkezdtünk le járni a főtérre, ahol nem járnak autók, és folyton tele van gyerekekkel.

Na ott 3 nap alatt megtanult előre menni,aztán páros lábbal hajtani,aztán már száguldani.

De az én lányom eleve később kezdett csak érdeklődni a motorozás iránt,szerintem már másfél éves elmúlt akkor,addig nem érdekelte.

2011. júl. 13. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
az enyém majdnem kettő volt, mikor rá mert ülni, addig tologatta. Aztán egyszercsak ráült és azóta nem lehet lerobbantani róla.
2011. júl. 13. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Kb. egy évesen lányom szintén csak tolatott vele. Pár hét múlva már páros lábbal, de csak lassan közlekedett vele. Most, 17 hónaposan sem megy vele túl gyorsan-szerencsére még nem fedezte fel a száguldás élményét! Hál'Istennek:)
2011. júl. 13. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
21-22 hónapos volt amikor egyáltalán hajlandó volt ráülni. Addig szinte rá se nézett. Egy párszor megmutattam neki, hogy hogyan tegye a kis lábait, pár nap alatt rájött.
2011. júl. 13. 13:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem elkezd rendesen motorozni mielött vége a nyárnak. :)
2011. júl. 13. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém kb másfél évesen kezdett rendesen motorozni, addig csak ült rajta. Azóta sincs oda érte. De kit érdekel? Amúgy nagyon ügyes a mozgása.
2011. júl. 13. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, és szerintem az ilyen kis gyereket semmire sem kell "tanítani", ellesi másoktól, vagy magától rájön.
2011. júl. 13. 14:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha motorozna, meg Ô is élvezi ha tolom rajta! Nem tudja kitôl ellesni!
2011. júl. 13. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
kb. 1,5 évesen kapott motort. 3 hétig terpeszállásban sétált vele (páran megmosolyogták, viccesen nézett ki, de kit érdekelt...), majd egyszer csak ráült és elkezdte magát váltott lábbal rúgni. No azóta már száguldozik, és sokszor el sem lehet tőle venni.
2011. júl. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!