Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg a ruha teszi az embert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a ruha teszi az embert?

Figyelt kérdés

Nekem az az elméletem, hogy ha valaki divatosabban öltözködik, akkor az ellenkező nem hamarabb "felfigyel" rá. Nem úgy értem, hogy csak azért fog beleszeretni, hanem maga az ELŐÍTÉLET változik meg róla, szóval hamarabb és könnyebben tud majd kezdeményezni pl. egy lánynál, ha divatosan öltözködik.

Nem volt alkalmam ezt még kipróbálni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről? Valakinek volt már valamilyen tapasztalata erről?

17/F

2011. aug. 17. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg a ruha teszi az embert.

Ha rózsaszín tütübe mászkálsz, vagy meleg vagy, vagy lány.

2011. aug. 18. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Van benne valami, csak például egyes srácok ,férfiak mint például én, sokszor leragadunk a lány szemeinél,arcánál és a ruhákig el se jutok...megjártam többször is ezt...és ha vissza kellett volna idézzem pár napra rá hogy volt a lány felöltözve, hát gondba lennék.
2011. aug. 28. 20:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát engem mondjuk kifejezetten beindít egy izmos pasi egy szakadt, olajos trikóban. Hmmm de fincsi. 19 l
2011. aug. 28. 20:19
 14/16 anonim válasza:
Na figyi. Elmesélek 1 történetet. Megy a ruhat a sivatagban. Szembejön vele az oroszlán, mire a ruhat megeszi az oroszlánt. Megy tovább, szembejön vele a gepárd. A ruhat megeszi a gepárdot. Megy tovább, szembe találkozik az emberrel, mire az ember megeszi a ruhatot. Mi ebből a tanulság? Nem a ruhat eszi az embert....
2011. aug. 28. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Sokat számít.

Én, öntudatomon kívül, igenis felfigyelek azokra a pasikra, akik átlagon felülien, márkásan, stílusosan vannak felöltözve. Vonza a tekintetem. És természetes, hogy jóval szívesebben meg akarnék vele ismerkedni, mint egy alul öltözött szürkeséggel. De félnék is, hisz aki gazdag, az rafinált és becsülete nuku.

De ez fordítottan is így van. A pasik is, öntudatukon kívül, felfigyelnek a jól öltözött nőkre. Mert a jó ízlés vonza a tekintetet.

2011. aug. 28. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
A ruha valoban elarul par dolgot a viselojerol, de a divat nem fontos. Normalis ferfinak ugyanis sajat stilusa van es magasrol tesz az aktualis divatoruletekre (Converse es hasonlok), meg arra is hogy masoknak milyen eloiteleteik vannak. Tehat a ruhanak elsosorban a te stilusodhoz kell passzolnia, amibol latszik hogy milyen ember vagy.
2011. aug. 28. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!