Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a ruha teszi az embert?
Nekem az az elméletem, hogy ha valaki divatosabban öltözködik, akkor az ellenkező nem hamarabb "felfigyel" rá. Nem úgy értem, hogy csak azért fog beleszeretni, hanem maga az ELŐÍTÉLET változik meg róla, szóval hamarabb és könnyebben tud majd kezdeményezni pl. egy lánynál, ha divatosan öltözködik.
Nem volt alkalmam ezt még kipróbálni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről? Valakinek volt már valamilyen tapasztalata erről?
17/F
Igen, tényleg a ruha teszi az embert.
Ha rózsaszín tütübe mászkálsz, vagy meleg vagy, vagy lány.
Sokat számít.
Én, öntudatomon kívül, igenis felfigyelek azokra a pasikra, akik átlagon felülien, márkásan, stílusosan vannak felöltözve. Vonza a tekintetem. És természetes, hogy jóval szívesebben meg akarnék vele ismerkedni, mint egy alul öltözött szürkeséggel. De félnék is, hisz aki gazdag, az rafinált és becsülete nuku.
De ez fordítottan is így van. A pasik is, öntudatukon kívül, felfigyelnek a jól öltözött nőkre. Mert a jó ízlés vonza a tekintetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!