Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, hogy életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, hogy életben maradjak? Komoly válaszokat megköszönném.

Figyelt kérdés

A barátom, az első szerelmem, akiért még most is meghalnék, és olyan erős vágy fűz hozzá, amit már nem bírok tovább viselni, szakított velem fél éve kb.

Iszonyatosan hiányzik, és bármit megtennék, hogy visszaszerezzem.

16 évesek vagyunk, nincs új barátnője, általánban otthon gépzeik, vagy a fiú haverjaival van.

VIszont egy valami rettentően idegesít:olyan osztályba jár, ahol nagyon összetartóak a gyerekek, állandóan együtt buliznak, és folyton beszélgetnek. 30 lány van az osztályában, főként ribancként viselkedők, de azért vanank jófejek is. Annyira féltékeny vagyok, hogy ők láthatják a barátomat, együtt bulizhatnak, és találkozhatnak.

Mit tegyek, hogy ne sírjak egész nap, hanem esetleg tegyek valamit azért, hogy visszakapjam a szerelmem?

Szerintem újra belém tudna szeretni, hiszen nagyon szerelmes volt belém , de a kapcsolatunk körülményei miatt kiszeretett belőlem.

Hogyan szerezzem vissza?

És mit tegyek az őrjítő gondolataimmal?

2011. aug. 17. 10:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mit érdemeltem meg?

A szakítást?

2011. aug. 17. 10:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Miért ábrándult ki belőled?
2011. aug. 17. 10:40
 13/23 A kérdező kommentje:

Mert nagyon nagyon csúnyán beszéltem vele. Addig ilyen sosem volt. Ráadásul az volt az utolsó csepp a pohárban, előtte 2 hétig nem tudtunk találkozni.

Nagyon hülye voltam, de már megbántam.

2011. aug. 17. 10:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem értelek, ha annyira szeretted, akkor miért beszéltél vele csúnyán?
2011. aug. 17. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha kozel lakik akkor miert nem mesz at hozza es mondod el neki ugyanezt?
2011. aug. 17. 10:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Illetve ha megsértődött, miért nem mentél fél órán belül utána bocsánatot kérni?
2011. aug. 17. 10:50
 17/23 A kérdező kommentje:

1. most kopogjak be? Nem merem zaklatni.

2. bocsánatot kértem másnap, de valami megtört benne

3. azért, mert iszonyatosan szeretem, és sokszor azzal beszélünk így, akit nagyon szeretünk, de tényleg nagyon feldühített

olyan dühkitörésem volt, amin én is meglepődtem, és megijedtem

2011. aug. 17. 10:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan! Kopogj be es beszeljetek meg! Mi az hogy nem akarod zavarni? Alj ele es "legy ferfi" azaz jelen esetben no, na de erted.
2011. aug. 17. 10:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Allj*
2011. aug. 17. 10:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Az előzőnek 100% igaza van.

merj kezdeményezni Te is, legyél igazi nő!

2011. aug. 17. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!