Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne még? Megköszönném az értelmes válaszokat!
Megint egy nagyon unjuk karácsonyos kérdés....de hát elnézést de pasinak nagyon nehéz tökéletes ajándékot találni.Már vettem egy ilyen dekoros faragott cuccot aminek biztosan tudom hogy örülni fog, de arra gondoltam kéne valami hasznos dolog is. 17 éves pasiról van szó.féléves kapcsolat.
Ötletek? esetleg elmondhatnátok ki mit vett párjának?
Vagy általánosan mit lehetne ajándékba adni egy férfinak?
A Karácsony nem arról szól,hogy venni KELL valamit. Az ember amit ad, szeretettel teszi (normál esetben). Nem a praktikus dolgok a fontosak, hanem az, hogy amire esetleg vágyott már jó ideje, megkapja.
Tőlem egy olyan könyvet kap, amit kevés helyen lehet megszerezni, könyvtárban nincs bent, neten sem letölthető és nagyon szeretné. 23L
köszi a válaszokat!
-nem úgy fogom fel hogy kell venni, hanem szeretnék
-sajnos nem tudom hogy mit szeretne nagyon nem akarta semmilyen formában elárulni, még véletlenül se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!