Basa Baldvin Bence kérdése:
Én szoktam olyat látni youtubon hogy a kép hd-s (720p-s) és a zene is jó minőségű. Hogy lehet ilyet csinálni? Nagyon megköszönném a válaszokat.
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 21:37
1/3 anonim válasza:
Úgy hogy egy jó kamerával (ami fel tud venni ilyen felbontáson) és egy jó mikrofonnal felveszed, majd YouTube-on megnyomod a feltöltés gombot, és feltöltöd.
2/3 anonim válasza:
Ez így azért nem igaz mert jó minőségbe töltöm fel én is a videókat és lebutítja őket valamiért :\
3/3 anonim válasza:
Olyan eredeti formátumba kell feltölteni, amit a youtube ismer és elfogad. Akkor nem fogja átkonvertálni. A youtube-on le van valahol írva, hogy milyen formátumban kell. mp4-ben pl, mivel, hogy ha letöltesz egy ilyen HD videót, az is mp4-ben lesz. De attól még előfordulhat, hogy másmilyenben is fel lehet, mert ez csak a konténer és gondolom a youtube is át tudja tenni egyik konténerből a másikba átkonvertálás nélkül. De ezt te othhon is megteheted. Szóval a lényeg, hogy AVC (h264) kép legyen és AAC hang, célszerűen mp4 konténerben, ha egy mód van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!