Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En reagalom tul a dolgot, vagy van okom aggodni?
Tudom, hogy le leszek pontozvaa, de nem érdekel.
1. Igen túlreagálod, nem is kicsit.
2. Veled van, vagy vele?? Csak azért, mert szakított valakivel már törölnie kell a számát? Mert az jó, ha úgy tesz, mintha sosem ismerték egymást? Baromság.
3. Soha nem lenne pofám kitörölgetni mások számát a barátom telefonjából, meg ilyen hülyeségeken hisztériázni. Valószínűleg baromi mérges lenne rám, és teljes joggal.
4. Nyugodtan csináld csak, majd szétmentek. De nem miatta, hanem csakis miattad. Aztán majd sírhatsz, ha rájössz, hogy mennyire szeretett, és mindent tönkretettél, mert a fejedbe vettél egy baromságot, és nem hittél neki.
5. Ha emiatt tényleg szakítanál vele, akkor talán jobb is, nem érdemled meg a srácot. Inkább nem vagy vele, csak hogy az egódat meg a féltékenységedet babusgasd? Ennyit arról, hogy így meg úgy szereted.
Az előttem szólóval teljesen egyet értek!! Zárd be a pasid, hogy csak veled beszélhessen, az a megoldás! Két sms-es uram atyám a világvége! Én is írok a volt pasimnak, szülinap, névnap, meg hogy mi van vele.
Egyszóval előtted ne járjon senkivel, ne hogy valami nőcske írni merjen neki. Én már rég kidobtalak volna, a pasid is jobban járna! És az a legnagyobb bunkóság ha kitörölsz valamit a telójából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!