Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En reagalom tul a dolgot, vagy van okom aggodni?

Figyelt kérdés
a fiummal már másfél éve egyutt vagyunk, de neki még mindig irogat a volt baratnoje. félreérthetetlen h akar tőle vmit. pedig anno a csajnak lett volna lehetősége h sokaig egyutt legyenek, de megcsalta. vagyis az akkori pasijaval nyilt kapcs. ban volt, és közben elvolt az én fiummal is. aztan kiderult a dolog és szakitottak. nem értem h mit akarhat a csaj, meg h miert nem törli mar a pasim is a számát. nem hiszem h akkora szerelem lett volna. egyébként mi már másodszorra járunk a fiummal, először 15 évesen probalkoztunk dehat akkor még szinte gyerekek voltunk. aztan rá 3 évre megint összejöttünk, azota tart a dolog, de ebben a 3 évben jartak ezzel a csajjal, nem is sokat, 2 honapot. nem is vitte haza bemutatni, stb. csak engem vitt haza az összes b.nője közül. zavar h mit akarhat még tőle? vagy a fiumnak miert olyan fontos az a csaj? ha kérdezem, azt mondja h neki nem fontos, de félévente 2 sms nem bűn.. pff.. hiaba mondom neki h ez nekem rosszulesik, nem érti h mi esik rosszul nekem, hiszen ő bizonyitja h szeret. ok, tenyleg sokat bizonyitott, de ilyenekkel mindent el fog rontani. aztan meg csodalkozik ha hisztizek. mit csinaljak???
2009. ápr. 14. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Tudom, hogy le leszek pontozvaa, de nem érdekel.

1. Igen túlreagálod, nem is kicsit.

2. Veled van, vagy vele?? Csak azért, mert szakított valakivel már törölnie kell a számát? Mert az jó, ha úgy tesz, mintha sosem ismerték egymást? Baromság.

3. Soha nem lenne pofám kitörölgetni mások számát a barátom telefonjából, meg ilyen hülyeségeken hisztériázni. Valószínűleg baromi mérges lenne rám, és teljes joggal.

4. Nyugodtan csináld csak, majd szétmentek. De nem miatta, hanem csakis miattad. Aztán majd sírhatsz, ha rájössz, hogy mennyire szeretett, és mindent tönkretettél, mert a fejedbe vettél egy baromságot, és nem hittél neki.

5. Ha emiatt tényleg szakítanál vele, akkor talán jobb is, nem érdemled meg a srácot. Inkább nem vagy vele, csak hogy az egódat meg a féltékenységedet babusgasd? Ennyit arról, hogy így meg úgy szereted.

2009. ápr. 14. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóval teljesen egyet értek!! Zárd be a pasid, hogy csak veled beszélhessen, az a megoldás! Két sms-es uram atyám a világvége! Én is írok a volt pasimnak, szülinap, névnap, meg hogy mi van vele.

Egyszóval előtted ne járjon senkivel, ne hogy valami nőcske írni merjen neki. Én már rég kidobtalak volna, a pasid is jobban járna! És az a legnagyobb bunkóság ha kitörölsz valamit a telójából!

2009. ápr. 15. 10:13
 13/14 anonim ***** válasza:
nem értek egyet az előttem hozzászólókkal.Alap hogy az ex-nek ne irogasson.Az meg h néz ki hogy neki szabad,de ha te beszélgetsz...pasival akkor kiakad.Vajon mért...Ha van egy kis eszed akkor a sarkadra állsz és nem hagyod.Mi beszélni valója lehet az exel...haggyad már.
2009. ápr. 15. 10:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük azota a dolgot. amugy is a csaj ir neki, és nem ő a csajnak. engem nem kell félteni, a sarkamon vok mar regen :) mondtam neki h döntse el h mit akar, és ha engem valaszt akkor az exeknek itt nincs helye. azt mondta h neki én kellek nem az exe. megprobalok neki hinni, nincs mas.
2009. ápr. 15. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!