Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mi van? Miért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy sráccal és lefeküdtünk egyszer majd ezután én elmentem nyaralni szóval már 3 hete nem láttuk egymást viszont mindig irt nekem sms-t hogy mi van velem.Viszont most eltünt az elmúlt pár napban. Nem ir vissza az üzeneteimre, törölte magát facebookról is. Ilyenkor mivan? Kezdek aggódni :S Lehet ennyi volt? De akkor miért keresett? Szerintetek?
2011. aug. 16. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Vagy nem akar tőled semmit, és nem akarja, hogy elérd őt, mert neki ennyi volt, nem kell több belőled.

2. Beléd szeretett, és rosszul esett neki, hogy elmentél, itt hagytad, és nem láthatott hetekig. Ergo összeomlott, és nagyon hiányoztál neki, de ő egy érző gyenge lélek.

ERGO szerelmes beléd vagy volt beléd.

3. Ami a legrosszabb lehet, az az, hogy elrabolták a terroristák.

2011. aug. 16. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Visszament a feleségéhez és a gyerekeihez... :-(
2011. aug. 16. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló...

igen ezt kihagytam.

2011. aug. 16. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
SAJNOS nem lehet törölni mgaf facebookról csak igy leállitani de véglelg törölni nemén is ovltam olyan hülye hogy regeltem de rá két napal rájöttem hogy azt nem lehet véglelg törölni
2011. aug. 16. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet belefulladt egy tál pörköltbe. :|
2011. aug. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!