Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után lépnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lépnétek félre, ha a házastársatok egyáltalán nem közeledik felétek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 23:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

(fili)

A te életed se lehet fényes fáklyás felvonulás, ha a szex miatt te már össze is bútoroznál valakivel.

2011. aug. 22. 13:23
 22/24 anonim ***** válasza:
36%

(fili)

Nem tudsz olvasni de ok. Azt, hogy élj azzal átvitt értelemben írtam. Ha még így sem érted sajnállak.

Az én életem tök sablonos jó szex és 22 évi ma is tartó kitűnő házasság XDDD És fiatalon mentem hozzá na ezt tedd zsebre.

Ha nem tudnád nem magamról írtam. Az egyetemen hallgattam egy kis szexuál pszichológiát de anélkül is tudja mindenki, hogy ahol nem jó a szex az a kapcsolat halálra van ítélve. A piszkálódásod miatt csak sajnállak. Te feltettél itt egy kérdést várhattad, hogy nem mindenki a te szájízed szerint válaszol.Jó szánékkal írtam és te mint itt látom már más véleményére is felkaptad a vizet.

Na látod ennyire fontos a szex szokták volt mondani a kielégítetlen nők ilyen harapósak.

2011. aug. 22. 13:38
 23/24 A kérdező kommentje:

Ez most nagyon szánalmas volt részedről (fili), de komolyan. :)

Nincs baj az olvasásommal, neked van a szövegértéssel. "Azt, hogy élj azzal átvitt értelemben írtam." És ezt honnan is kellett volna kitalálni? Lehetne annyi eszed, hogy rájöjj, az emberek az olvassák el és értelmezik, amit közölsz velük, nem azt, amit gondolsz.

A felcsattanásoddal kapcsolatban pedig egyértelműen látszik a "mindenki magából indul ki" közhely, a stílusodból ítélve az egész maszlag, amit leírtál: hazugság. A harapós kielégítetlen nő kategóriát úgy látom testközelből te ismered, nem én.

2011. aug. 22. 14:58
 24/24 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm, hasznos volt megtudni, hogy ki, hogyan vélekedik erről.
2011. aug. 22. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!