Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után lépnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lépnétek félre, ha a házastársatok egyáltalán nem közeledik felétek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 23:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem, kedves utolsó, a naivitás az, ha azt hiszed, hogy minden ennyire egyszerű, minden csak fekete vagy fehér.
2011. aug. 18. 21:55
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, azt hiszem te látsz fekete-fehérben: hogy van aki mindent telibeszar, meg van a naív.
2011. aug. 19. 13:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Neked meg mi bajod van? És honnan veszel ilyen hülyeséget? Ha kötözködni akarsz, mert valamilyen sérelem ért ebben a témában, akkor javaslom, menj máshova.
2011. aug. 19. 21:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem kötözködtem, hanem válaszoltam, plusz sérelemre következtetned logikátlan. Színtiszta élvezetből és megszokásból szoktam okoskodni. De mivel nem vagyok hülye, ezt megengedhetem magamnak. A kérdésed az volt, hogy ki mennyi idő után lépne félre, és van olyan válasz, hogy lehetőleg semennyi idő után, mert az emberek egy része vagy nyíltan véget vet a kapcsolatnak, vagy nyíltan nyílttá teszi, de mindezek előtt először is megpróbálja a probléma forrását kiiktatni. Teljesen logikátlan naívnak gondolni azt az embert, aki így jár el. Félrelépéshez - tehát ahhoz, hogy be nem vallott módon mással keféljen - az ilyen embereknél az kéne, hogy NE legyen a szex hiányának kiküszöbölhető oka, miközben a partnerrel egyébként minden flottul megy ahhoz, hogy a kapcsolatot ne akarják megszüntetni, DE a partner elég debil ahhoz, hogy ő maga ne fogja fel, hogy szex márpedig lesz, akkor is, ha ő nem hajlandó részt venni benne. Ez egy viszonylag speciális eset, lássuk be. Ez, meg olyan erkölcsi kép, amely megengedi a félrelépést, szükséges ahoz, hogy megtörténjen, az ilyen embereknél, holott ennek a dolognak már az első pontja legtöbb esetben azt árulja el, hogy a kapcsolatnak nincs jövője, félrelépni nem érdemes.
2011. aug. 20. 02:19
 15/24 A kérdező kommentje:

Tekintettel arra, hogy nem tudunk egymás cipőjében járni és úgy látom, hogy nem érted, mire írtam a naivitást, hát kifejtem, hogy világos legyen.

Az egyik válaszoló ezt írta:

"Soha nem lépnék félre. SOHA! Szerintem annál gerinctelenebb és mocskosabb dolog nincs. Ha nincs szex, de mondjuk minden más remek, akkor mindenképp megbeszélném vele, hogy miért is nincs? Nem kíván? Vagy csak unalmas lett és frissíteni kéne?

Ha minden más is rossz, akkor is megpróbálnám helyrehozni, de ha nem megy, akkor egyenes gerinccel elválnék, szakítanék és utána kezdenék új kapcsolatot. Ez tuti."

Én is úgy gondoltam, hogy soha nem lépnék félre. Sőt azt is, hogy a leggerinctelenebb dolog. Már a nincs szex-de minden szuper dolog megbeszélésén is túl vagyunk. És azt sem mondhatnám, hogy minden más is rossz, amit helyre kéne hozni, mert valójában csak a szex-el van baj. Ezért nincs mi mást helyrehozni. Elválni, szakítani, miközben csak a szex hiányzik? Ezért írtam, hogy nem fekete és fehér, nekem is vannak elveim, csak nem mindig passzolnak bele élethelyzetekbe.

Nem az a naivitás, hogy valaki úgy jár el, ahogy mint írtad, nyíltan véget vet a kapcsolatnak, vagy nyíltan nyílttá teszi. Hanem maga a gondolatmenet, hogy ha ez és az lenne, akkor én márpedig így és úgy teszek. Mert honnan tudja ő, hogy mit hoz neki az élet?

2011. aug. 20. 02:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Jogos, nem elég figyelmesen olvastam a válaszokat. Értjük egymást.
2011. aug. 20. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem lépnék félre... ha már oda eljutottam vele hogy összeházasodok akkor az legyen is úgy!
2011. aug. 22. 11:47
 18/24 anonim ***** válasza:

(fili)

"mert valójában csak a szex-el van baj." Ez az egyik legfontosabb az ember életében.Akkor az életed hátralévő részében az élvezetért mindig máshova mész?

A pörköltöt meg együtt főzitek, együtt takarítjátok a kérót mert ugye másban jól kijöttök ha jól értem.

Ezt te sem gondolod komolyan. Elhidegült valaki ebben a kapcsolatban ez tiszta. Minek kell húzni mint a rétest.

Ha mással szexelsz élj azzal.

2011. aug. 22. 12:05
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a szex fontos. Én párkapcsolatot se tudok elképzelni jó szex nélkül, nemhogy egy ilyen emberhez férjhez menjek. Ha a házasságban áll be a változás, akkor valszeg oka van. Ha nem sikerülne rajta változtatni elválnék. Annyi ramaty házasságot látok magam körül, ami csak látszatra "szép és jó" és tiszta feszültség és konfliktus az egész, hogy nem értem minek erőlködnek az életben tartásához.
2011. aug. 22. 12:12
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is sokáig baj volt a szexuális életemmel és gondolkodtam, hogy mit tegyek. Mert hiába volt minden más jó, ha a testi örömökhöz nem jutottam hozzá. Úgy döntöttem vele, maradok és nem megyek máshoz, bíztam benne, hogy sikerülni fog mert mi is megérdemeljük, mint minden más ember. Fél év után történt meg ez a változás, azután úgyéreztem érdemes volt várni. És most hogy helyre jött a szexuális kapcsolatunk, a párkapcsolatunk kezd romlani...:( Hol van itt az igazság?
2011. aug. 22. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!