Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lépnétek félre, ha a házastársatok egyáltalán nem közeledik felétek?
Tekintettel arra, hogy nem tudunk egymás cipőjében járni és úgy látom, hogy nem érted, mire írtam a naivitást, hát kifejtem, hogy világos legyen.
Az egyik válaszoló ezt írta:
"Soha nem lépnék félre. SOHA! Szerintem annál gerinctelenebb és mocskosabb dolog nincs. Ha nincs szex, de mondjuk minden más remek, akkor mindenképp megbeszélném vele, hogy miért is nincs? Nem kíván? Vagy csak unalmas lett és frissíteni kéne?
Ha minden más is rossz, akkor is megpróbálnám helyrehozni, de ha nem megy, akkor egyenes gerinccel elválnék, szakítanék és utána kezdenék új kapcsolatot. Ez tuti."
Én is úgy gondoltam, hogy soha nem lépnék félre. Sőt azt is, hogy a leggerinctelenebb dolog. Már a nincs szex-de minden szuper dolog megbeszélésén is túl vagyunk. És azt sem mondhatnám, hogy minden más is rossz, amit helyre kéne hozni, mert valójában csak a szex-el van baj. Ezért nincs mi mást helyrehozni. Elválni, szakítani, miközben csak a szex hiányzik? Ezért írtam, hogy nem fekete és fehér, nekem is vannak elveim, csak nem mindig passzolnak bele élethelyzetekbe.
Nem az a naivitás, hogy valaki úgy jár el, ahogy mint írtad, nyíltan véget vet a kapcsolatnak, vagy nyíltan nyílttá teszi. Hanem maga a gondolatmenet, hogy ha ez és az lenne, akkor én márpedig így és úgy teszek. Mert honnan tudja ő, hogy mit hoz neki az élet?
(fili)
"mert valójában csak a szex-el van baj." Ez az egyik legfontosabb az ember életében.Akkor az életed hátralévő részében az élvezetért mindig máshova mész?
A pörköltöt meg együtt főzitek, együtt takarítjátok a kérót mert ugye másban jól kijöttök ha jól értem.
Ezt te sem gondolod komolyan. Elhidegült valaki ebben a kapcsolatban ez tiszta. Minek kell húzni mint a rétest.
Ha mással szexelsz élj azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!