Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány vagyok. Szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok. Szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, mert "még kicsi vagyok hozzá". A szüleim egyébként 14 éves koruk óta együtt vannak. Nekem miért nem engedik? Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 09:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem meg teljesen normális, ha egy szülő nem tapsikol az örömtől, hogy a kislánya a jövőjére való felkészülés helyett társat keresgél.

Tudom, hogy ilyenkor már javában szaladgálnak a hormonok a testedben, de az ember nem állat, hogy ösztönök irányítsák. Tanulj meg te parancsolni a vágyaidnak, az ember lelke erősebb az ösztönöknél.

Különben is, az emberek személyiségfejlődése 25 éves korra fejeződik be. Tudod, ez mit jelent? Azt, hogy lehet, akit a mai fejeddel kiválasztanál, az 25 évesen szóba se jöhetne. Utólag én legalábbis így tapasztaltam. Ha 15 évesen összejöttem volna azzal a fiúval, akit akkor szerettem, ma nagyon nyomorult lennék, mert lemaradtam volna arról a csodálatos férfiról, akit ma a férjemnek tudhatok.

A szüleidre meg szerintem ne haragudj, érthető, hogy féltenek. Nem maguk miatt tiltanak el tőle, hanem mert a te jövődet akarják bebiztosítani. Az én szüleim is ilyenek voltak, akkor sokszor haragudtam rájuk emiatt, ma viszont nagyon hálás vagyok nekik. Ha 23 évesen még mindig ezt csinálják, na akkor az már nem lesz normális dolog és akkor azt ne is engedd.

2009. ápr. 14. 14:27
 22/24 anonim válasza:
100%
Hogyha tényleg 14 éves koruk óta vannak együtt, talán történt valami, amit megbántak és attól szeretnének téged is megvédeni. Egy anya megérzi, hogyha egy srác neked való-e vagy sem, s azt is ha titokban jártok s azt is, hogyha lefeküdtetek. Az anyukákat nem könnyü átverni. Abban a korban, hogy érdekel a sex, ez normális. Kérdezz rá bátran édesanyádnál, ha jó viszonyban vagytok biztosan elmond néhány dolgot, főként azt is, hogy miért nem egészséges 15 évesen elkezdeni. Aztán ami meg van írva az úgy is úgy lesz. Midensetre sok sikert, sé hidd el,m ég sok ilyen srác akad és sokszor fogsz még így érezni. Most lázadsz, hiszen kamasz vagy.
2009. ápr. 14. 15:43
 23/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. ápr. 14. 18:12
 24/24 anonim válasza:

Itt két lehetőséged van:vagy kiálsz az akaratod mellett, vagy visszavágsz.

Az első szerencsésebb de a másik biztosabb .

2010. nov. 14. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!