Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány vagyok. Szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok. Szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, mert "még kicsi vagyok hozzá". A szüleim egyébként 14 éves koruk óta együtt vannak. Nekem miért nem engedik? Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 09:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem, egyáltalán nem normális. Beszélj velük, mondd meg nekik, hogy a te életed, vágysz a szerelemre, ami érthető a korodnál fogva meg főleg... Hozd fel nekik a saját múltjukat, hátha magukba néznek.
2009. ápr. 14. 09:13
 2/24 A kérdező kommentje:
A fiú akit szeretek, és ő is szeret: 16 éves.
2009. ápr. 14. 09:13
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
A jarashoz nem kell engedely. Ha nem hasznal a szep szo, mondd meg nekik, hogy azt ugysem tudjak megakadalyozni, hogy jarjatok, legfeljebb majd ok nem tudnak rola, az mennyire lesz jobb?
2009. ápr. 14. 09:16
 4/24 A kérdező kommentje:
Hiába hozom fel a témát, sajnos semmi eredmény. Tegnap meglátta apa, hogy egy sráccal sétáltam (nem fogtuk egymás kezét, sőt még a barátnőm is ott volt) és azt mondta, hogy többször meg ne lássa, hogy fiúval vagyok. De én szereteeem.
2009. ápr. 14. 09:16
 5/24 A kérdező kommentje:
Sajnos titokban sem tudunk járni, mert mostanában alig engednek ki a szüleim, mert azt hiszik pasizni megyek. De miért baj ez? Más sokkal hamarabb kezdi, és nekem még nem volt barátom. De én tényleg szeretem és ez így nagyon rossz. :(
2009. ápr. 14. 09:19
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Akkor mászkálj ott vele,ahol nem láthat!Azt azért mégsem tilthatja meg hogy beszélgessetek!?
2009. ápr. 14. 09:20
 7/24 anonim ***** válasza:
81%
Ne érdekeljenek a szüleid. Tudom, hogy csak jót akarnak, meg minden, hozzák a rizsa dumájukat, de hiába. Legalábbis nálam ez volt :) Engem nem tiltottak ilyen komolyan, de ha valami nem tetszett nekik, akkor próbálták megakadályozni a dolgokat. Egyszer megelégeltem és keményen az arcukba vágtam a dolgaimat, utána átértékeltek mindent. Ez volt 14-15 évesen, most 20 vagyok, anyámnak még mai napig vannak hülyeségei, de már nem mer és nem is akar befolyásolni semmilyen téren. És szerintem nem azért, mert elmúltam 18, hanem azért, mert belátta, hogy megtiltani nem lehet, bezárni se, mert amit akarok, úgyis megteszem.
2009. ápr. 14. 09:20
 8/24 anonim ***** válasza:
33%
Kicsit tényleg fiatalka vagy,de azért nem kéne ilyen durván fogni téged,biztos megvan a magadhoz való eszed.Nekem gázabb volt a helyzetem annak idelyén,még 17évesen sem akartak sehová engedni!Aztán pont kapóra jött,hogy a suliban az első órám elmaradt,és aznap nem kellett cuccot sem vinni,szóval táska nélkül mentem el,mikor anyu meglátta betelefonált a suliba,akkor persze még nem voltam bent.Megilyedtek nagyon,hogy butaságot csinálok,sajnáltam őket nagyon,mert tudom,hogy féltettek,de valahogy muszály volt felnyitni a szemüket.Utána már elengedtek.
2009. ápr. 14. 09:25
 9/24 anonim ***** válasza:
51%

add meg anyud számát, beszélek vele :P

komolyra fordítva a dolgot sztem az lenne a legjobb, ha megismernék a srácot. vagy igyekezve a határon belül maradni (az se baj ha néha átléped) állj a sarkadra, és közöld velük, hogy már nem vagy 5 éves. mert ez télleg nem egészséges, hogy 15 éves lány még csak nem is LEHET egy pasi 4 méteres körzetében...

2009. ápr. 14. 09:26
 10/24 A kérdező kommentje:

ismerik a fiút és nem szeretik (cigizik)

de szerintem ha mást szeretnék, őt sem kedvelnék anyumék.

egyszerűen nem engedik, hogy fiúval találkozzak. :(

2009. ápr. 14. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!