Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Volt nektek ilyen hogy a szex miatt voltatok egy nővel párkapcsolatban és tudtátok h nem ő lesz a végleges párotok?
Szerintem az 58%-osnak igaza van, vállalja a véleményét és felelősen gondolkozik.
Az ízlés meg egy dolog, ha neki a fiatal tetszik legyen fiatallal.
Én pedig az idősebb pasikat szeretem, na és aztán:) Ízlések és pofonok:)
Az alábbi válasz a megerősítése annak, hogy EGY NŐ SOHASE KEZDEMÉNYEZZEN, csak ha szexkapcsolatot akar a pasival!
Igazából én is ezért nem kezdeményeztem sosem pasinál ha tetszett akkor sem.
"A lány nagyon odavolt értem, ő kezdeményezett, nekem épp nem volt senkim. Gondoltam jó lesz addig, amíg nem találok olyan nőt, aki jobban megfog."
23:58
Igazad van ha a nő idősebb több, mint 3 évvel nincs értelme a kapcsolatnak.
Nekem is udvarolt egy 22 és egy 23 éves srác (én 29 vagyok)és visszautasítottam őket mert nekem már komoly kapcsolat kell nem együtt járás pár évig aztán meg otthagy egy 20 évesért.
"a friss harmatos,
vagy
a fonnyadt, túlérett között !!!"
Hát nem tudom, de nekem 29 évesen sokkal jobb alakom van mint sok trampli tininek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!