Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok a jelenben élni? (lent)
Figyelt kérdés
A párkapcsolatomban (és másban is de az most mind1) mindig előre gondolkozom,hogy mi lesz ha stb..Olyanokon gondolkozom ami lehet meg se történik vagy nagyon soká..Sokszor emiatt elszomorodom amiken gondolkozom pedig amikre gondolok nem mostanában lesznek..Miért nem tudok egyszerűen nem gondolni a jövőre és élvezni a jelent?
jó persze nem azt mondom hogy nem élvezem stb csak hogy nem kéne ilyen sűrűn gondolkoznom a jövőn.Hogy "szokhatnék" le erről? Vagy más is van így ezzel?
2011. aug. 14. 13:19
1/3 anonim válasza:
Találj valami elfoglaltságot, sportot, vagy akár takaríts amikor nincs amit csinálj és unatkozol, mert általában ilyenkor gondolkozik el az ember minden hülyeségen. Velem is van ilyen, de lekötöm magam, és megkérdezem magamtól, hogy minek is gondolkodom ezen? Semmiért...és akkor már el is felejtem az egészet. :) Remélem, hogy segítettem.
2/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, ha nem is mindig, de szinte folyton a jövőn gondolkodok. Ennek az egyik oka biztos hogy az, hogy a jelenemben nincs minden rendben. A másik meg hogy sajnos olyan vagyok, hogy ha nincs nyugodt jövőképem, akkor nem is tudok másra gondolni, csak arra hogy mi lesz majd, pl ha pár nap múlva csinálni kell valamit, amitől tartok, akkor az előtte lévő pár napban már szinte nem is tudok másra gondolni, vagy amit csinálok, arra koncentrálni...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
legalább nem vagyok egyedül.
2011. aug. 14. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!