Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történik mindig ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez velem?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, Ausztriában élek, van egy BMW X6 Tycoon-om, saját házam, mindenem megvan. Általában minden lány csak arra hajt, hogy vegyem meg neki ezt meg azt, utána 2-3 napra rá megcsal/dob. Tényleg csak a pénzem miatt szeretnek?
2011. aug. 13. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerinted mikor fog beszakadni az arany árfolyama?
2011. aug. 13. 17:58
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés egy ilyen vicces társkeresési hirdetésre emlékeztet engem: "Fiatal, jóképű, sikeres üzletember vagyok, van egy házam a Rózsadombon, továbbá egy nyaralóm Spanyolországban. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam."
2011. aug. 13. 18:00
 23/30 anonim ***** válasza:
Majd ha ráérek sajnállak. Talán a személyiségedben nincs több mint hogy a pénzéhes nőknek kelljél erre nem gondoltál? Azt viszont nem értem hogy miért csak rövid ideig kellesz nekik mikor több ideig is lehúzhatnának... Ez különösen gáz.
2011. aug. 13. 18:24
 24/30 anonim ***** válasza:

Nekem meg kb. 80-90 Bugatti Veyronom van,meg nem is tudom hány villám, stb.!

Miért nem csipnek a nők?

2011. aug. 13. 18:29
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszi az offolóknak, nyugodtan benyalhattok, csöves kis csírák :))
2011. aug. 13. 20:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm a pórnép nevében hogy benyalhatunk önnek őfensége apuci kedvence.
2011. aug. 13. 22:01
 27/30 anonim ***** válasza:
Nálunk, B.-A.-Z. megyében ilyen kis pénzes gyökereket eszünk reggelire, úgyhogy szállj le a magas lóról, HAVER!
2011. aug. 14. 15:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Szóval Ti pénzes gyerekeket esztek reggelire? Hát, őszintén szólva megnézném hogy hogy ennél meg engem, kissé nagy falat lennék neked, HAVER. :) Attól még hogy van pénzem önvédelmi sportot űzhetek, nemde?
2011. aug. 14. 16:08
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyetemre, főiskolára jársz? vagy az apuci pénzén élősködsz?
2011. aug. 14. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
De gáz vagy. Beszólogatsz itt az embereknek, mintha legalábbis egy császár lennél, csak mert apuci nagy üzletet csinált valamivel... ehhez képest nem vagy képes magadnak barátnőt találni. Te jössz egy internetes oldalra tanácsokat kérni, mert a lányoknak még a pénzed miatt sem kellesz.
2011. aug. 14. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!