Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy fiú sír, mert nagyon hiányzik a szerelme?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 10:12
11/17 A kérdező kommentje:
ajj aranyos vagy h ilyet írtál. =P kösz.
ésmindenkinek köszi a választ =)
2010. jan. 23. 19:38
12/17 anonim válasza:
Szia:) Nincs mit:) Utálom, mikor piszkálnak valakit, nem bírom megállni, hogy ne oltsam le a kötöszködő felet.
13/17 anonim válasza:
Szia. Persze, normális. Én is szoktam időnként, amikor már nagyon hiányzik a barátnőm. Most is iszonyatosan hiányzik:( Üdv: Gyuszi
14/17 A kérdező kommentje:
hát akkor remélem hogy minél hamarabb
találkoztok :)
vagyis :D aztremélem h azóta már találkoztatok :D
jó sokszor =D vagy akár egyszer, csak nemváltatokmégel :D
kösziaválaszt :)
2010. febr. 10. 20:39
15/17 anonim válasza:
Szia. 21:15-ös vagyok: találkoztunk azóta, de csak keveset:( Remélem azért Valentin napon együtt tudunk lenni:) Már olyan jó lenne összeköltözni...:)
16/17 A kérdező kommentje:
valentin nap? :D
szerintem már jobb lenne előbb is :D
hogy valentin napon 0-24-ig együtt tudjatok lenni :)
és akkor remélem h összeköltöztök minél hamarabb. :)
én egyenlőre csak abban reménykedek hogy sikerül összejönni
egy lánnyal. imádom *-*. és természetesen énis szeretnék
vele lenni egész valentin napon :P sőt :D mindig :)
2010. febr. 11. 14:26
17/17 anonim válasza:
Szia, én vagyok az, Gyuszi, aki már írt Nekd fentebb. Valentin napon is csak keveset tudtnk együtt lenni:( Sajnos az összeköltözéssel még várnunk kell eg y ideig, mert mivel vakok vagyunk (ne lepődj meg: beszélő számítógép segítségével írok), ezért még az édesanyja nem akarja elendedni otthonról:( Szóval az összeköltözés még odébb van:( Neked meg drukkolok, hogy ksikerüljön összejönni a lánnyal!!!:) Bocs az esetleges hibákért, de gyorsan gépelek és a beszélő lassaban azonosítja a leütött billentyűt. Sok szerencsét a lányhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!