Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy fiú sír, mert nagyon hiányzik a szerelme?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 10:12
1/17 anonim válasza:
én akkor sírtam mikor távol volt az, aki csak a szerelme volt, nem jártunk még. de kicsi voltam.
egyéb iránt ha egy fiú sír, és van oka rá, miért ne, csak nem szokás mutogatni, a világ meglepődne.
2/17 anonim válasza:
Ugye a lányoknál megszokottabb h sírnak a szerelmük utána ... de a pasiknál se szokatlan vagyis ha mélyérzéseket táplál a lány iránt akkor mibaj van vele??.
3/17 anonim válasza:
ezt úgy lehet érteni, mint hogy egy fiúnak vannak érzelmei?:S Nem, ááááá, nem szokott sírni, minek? ha hiányzik neki valaki , akit ráadásul nagyon szeret, akkor nem, nem szokott sírni:) Hogy lehet iylen hülyeséget kérdezni, már bocs:)
4/17 anonim válasza:
Ne legyen a szokása,hogy mindenér sir,de ez tök ari,hogy a szerelme miatt sir,mert annyira hiányzik neki,az a lány biztos lehet benne ,hogy szeretik.
5/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
Jaaj ez tök édes! Én tökre le lennék döbbenve, ha megtudnám, hogy a barátom sírt miattam, mert hiányzok neki. De pozitív ledöbbenés lenne! :) Hisz a csaj így tudja, hogy szereted, és mindenki szereti ha szeretik! :)
8/17 anonim válasza:
Persze...Legalább még vannak olyan pasik, akik igazán szeretik a párjukat...Sajna nekem még nem adatott meg az a szerencse, hogy igazán szerető párom legyen :(
10/17 anonim válasza:
Előttem szólónak: Szerinted aki ki meri mutatni az érzéseit az hülye nyálgép?! Gratulálok!.... Kedves kérdező! Teljesen normális dolog. Az én barátom is bevallotta, hogy időnként sír, mert annyira hiányzom neki. Szerintem tök aranyos dolog:) Ne szégyelld! 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!