Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az életre szóló házasság/pá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az életre szóló házasság/párkapcsolat titka?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 02:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
A közös reggeli :)
2009. ápr. 13. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Az életre szoló párkapcsolat titka, hogy nem kell megházasodni. A két kezemen nem tudom megszámolni, hány ismerösöm van, akik szerelemben éltek, de a házasság tönkretett mindent.
2009. ápr. 13. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség h nem kell összeházasodni. Azzal bizonyítják a szerelmesek a világ felé h ők már összetartoznak! Akiknek nem megy a házasság azok nem is illettek össze igazán, és nem képesek párkapcsolatban élni. Magyarul valami gond volt köztük mindig is h így nem megy.

Kérdésre válaszolva: szeresd és tiszteld a párodat! Mindig hallgasd meg a véleményét, legyél igazi társa az életben, jóban rosszban! Én úgy gondolom h akik szeretik egymást minden nehézségen túljutnak!

2009. ápr. 13. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy gondolom,hogy akik szeretik egymást,nem feltétlen egy házassági papirral kell,hogy bizonyitsák egymásnak!Én nem szeretnék férjhez menni valahogy nem vonz egyáltalán és mégis nagyon imádjuk egymást a párommal évek óta.Pedig a kezemet is megkérte!
2009. ápr. 14. 07:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok olyan "művelt és összeszedet" mintsem, hogy ezt el tudnám mondani, de van egy könyv amiben szerintem benne van a jó házasság titka.Csak ajánlani tudom mindenkinek- mert nekem is ez mentette meg a párkapcsolatom.

Arnold Mol-házaspárbaj

2009. máj. 12. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Önzetlenség, feltétel nélküliség, hűség, bizalom, hit a másikunkban.
2009. szept. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!