Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az emberek hogy ha túlsúlyos vagy az nem baj ha aztán senki nem akar összejönni veled?
13l vagyok
most olvastam vissza :D
szóval hogy nem úgy értem hogy most is egy csomó pasija van,csak régebben is sok pasija volt és most is sokan udvarolnak neki és van pasija akivel már esküvőt tervezgetnek :DD
13-14 évesen 162 cm és 75 kg voltam (szóval kb olyan, mint Te.)
El is hittem, hogy nem kellek senkinek, mivel az akkori osztálytársaim a az életkedvemet is elvették a folytonos b@szogatásokkal (a súlyom is közrejátszott, de voltak más dolgok is, nem részletezem.)
Aztán megismertem az első barátom (lehet, hogy külsőleg nem voltam éppen az ideálja, de összejöttünk.)
Nagyon ragaszkodtam hozzá (szerelmes is voltam, de közrejátszott az is, hogy féltem, h nem kellenék másnak...)
Mikor 5 év után szétmentünk, és fél évig külön voltunk, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem így van, nem tudom megszámolni, hányan próbálkoztak...
Azért, mert itt valaki ilyeneket ír, hogy nem kellenek bálnák, mert nem kell animal szex, az nem azt jelenti, hogy másnak sem kellenél... Van, akinek nagyon is. Látod, írtak ilyenek is.
Ne rágódj ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!