Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az emberek hogy ha túlsúlyos vagy az nem baj ha aztán senki nem akar összejönni veled?
Mert ha mindenki azt írná, hogy "Jesszusom, ki a f@sznak kellenél így" akkor elmenne az életkedved is...
Ezért sokan kedvesek vagyunk és azt írjuk, hogy:
- biztos találsz majd valakit....
- nekem pont ez jön be....
- beszélgessünk...
Még jó, hogy a barátaid bátorítanak, mint hogy olyat mondanának, amitől helyben öngyilkos lennél. Senkinek sem esik jól, ha megerősítik a hibáiban, szerintem. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én vékony alkatú vagyok, ami talán rosszabb is.
23F
azért biztatnak mert a barátaid és nem akarnak elkeseríteni... de amúgy én 177cm vagyok és 70kg szal tényleg le kéne fogynod min. 10 kilót...
16/F
19:30
lóf*szt! azért nem jövünk össze bálnákkal mert nem csipázzuk az animal szexet...
hát ezt így nem lehet kijelenteni, h senkienk nem kellenél.
csak lehet, h pont olyannak, aki meg neked nem.
én sovány vagyok, évekig nem volt pasim, pedig jó nőnek mondanak. most, van, és túlsúlyos. így szeretem, nem is tetszene annyira vékonyan, nem tudnám elképzelni.
de ha téged zavar a súlyod, és úgy érzed, ez gátol meg minden jóban, akkor tegyél ellene!
én meg nagyon sovány voltam, de most híztam 10 kilót, és 170 centihez 60 kiló vagyok, így jól érzem magam.
20/L
a nővérem is duci,mégis egy csomó pasija volt és van is
és őt azért szeretik mert nem az a tipikus szőke hülye liba,hanem tényleg jófej és el lehet vele beszélgetni
13l (a nővérem 25nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!