Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen gusztustalanul nagy önérzetük a lányoknak? H egyszer se bírják lejjebb adni?
Ha nekem szarabb kedvem van és kicsit bunkóbb vok akkor megsértődik és mehetek utána kiengesztelni... ha neki van szarabb kedve akk hisztizik és megint ÉN mehetek kiengesztelni... miért van az h a lányok egyetlen egyszer sem bírnak leadni a büszkeségükből miért kell minden egyes szituból "győztesként" kijönniük külömben én vok a bunkó érzéketlen paraszt???
16/f
Nem küldhetem el, mert azért szeretem :D
Van nekem am önérzetem, csak ha egy ilyen helyzetben önérzeteskedsz = bunkó paraszt leszel.
Ilyenkor inkább próbálj meg lóval sakkozni, az egyszerűbb :D
Amúgy tényleg két dolgot tehetsz
1. Utána mész, stb-stb, de legközelebb is ugyanígy kell majd tenned.
2. Nem kérsz bocsánatot. Hallgatod vagy elmész onnan és megvárod, míg lehiggad. Előnye, hogy némi dominanciát mutatsz, és ez néha kell (ez most nem bunkóság, leteszteltem, tényleg így van). Hátránya, ha elveted a sulykot (nagyon-nagyon) akkor sokkal csúnyább hiszti lesz belőle.
Ha a 2.-ot választod: Azért utána hitesd el velük egy kicsit, h győztek. Egyszer leteszteltem egy barátnőmnél. ha hisztizett velem és igyekeztem udvarias megértő és kedves lenni, esetleg sűrűbben kértem bocsánatot, akkor lenézett. Ha bevettem a lesz.rom stílust, akkor egy idő után jött oda magától. (Megj.: nem is maradtunk sokáig együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!