Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm smárolt egy másik sráccal, aki tapizta is mint az állat. De közben én is az eszébe jutottam. Tök jó! Kész röhej az egész. Mit tennétek a helyemben?
Igen, tudom. Ha valaki szeret, az nem csinál ilyet.
De nagyra becsülöm, hogy nem mástól tudtam meg. Akkor benne lettem volna a TV-ben.
Ember meg nem nyomul más barátnőjére, feleségére.
Az asszony jelző tényleg nem túl szép, neki sosem mondom, nyugi. Most is csak azért használom, mert kicsit ideges vagyok.
Hát nézd, szerintem javasolj neki egy szünetet. Mondjuk holnap. Mondd azt, hogy gondolkodni szeretnél. Azt azért ne tedd meg, hogy semmiféle következménye ne legyen egy ilyen dolognak.
(20.25-ös voltam)
Igen, mély kapcsolat. Akár hiszed, akár nem. Persze fiatalok vagyunk még.
És igen, ezt a két évet nem tudom csak igy eldobni.
Mundjuk egy kiados alvás után lehet, hogy változni fog a véleményem.
Nahát, mindenki h felveszi ezt az 'asszony' megszólítást... engem is szokott igy hivni a barátom, és egyáltalán nem megalázó, nekem nincs bajom vele.
Na de a témához: szerintem is aludj rá egyet, menj el holnap jóóól locsold meg egy vödör vízzel, h térjen észhez, te meg állj a sarkadra.
Önvádaskodással nem érsz el semmit, az lenne a legjobb, ha beszélnél vele, és egy kis szünetet kérnél. Az a pár nap alatt pedig kiderült kit és mit akar.
Sok sikert!
Én most, miután már elolvastam amiket írtál, meg amiket mások írtak, rögtön beírtam ebbe a kis rublikába, hogy "én azonnal kidobtam volna". De most egy kicsit jobban belegondoltam...
Én 14 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és annyira szeret, hogy én el sem tudnám képzelni, hogy megcsalna. De ha mégis megtenné, akkor azon múlna minden, hogy ezek után hogy viselkedik (pl. könyörög, sír, magába fordul teljesen...)!
Szóval figyelj, Te tudod, hogy ez alatt a 2 év alatt mennyire szeretett a barátnőd! Ebbe gondolj vissza, na és sok múlik azon, hogy MOST hogy fog viselkedni! Szóval azt javaslom, hogy ne szünetelj, ne szakíts, csak egyszerűen ne keresd a társaságát. De figyeld!!! Rá fogsz jönni, mi a végső megoldás!
16/F
Aludtam rá egyet.
Köszönök szépen minden választ!
Azt hiszem egy kicsit tényleg rövidebbre veszem a pórázt. Nem mintha eddig így lett volna... De ma úgy meglocsolom, hogy mindig emlékezni fog rá.
A srácra hamarosan vérdíjat fogok kitűzni, csak össze kell gyűjtenem egy kicsit, és még lebeszélni a részleteket.
Tegnapi 21:04-essel értek a legtöbb dologban egyet.
"Már ne haragudj, de nem csak papucs vagy, hanem hülye is."
A második résszel egyetértek.
Egyébként tényleg nem tudom, minek tettem itt fel a kérdést. Csak érdekelt a dolog, hátha ír valaki valami baromi nagy marhaságot. Nem voltam teljesen tiszta tegnap.
Mindenesetre ha a hírekben gyilkosság lesz este, az nem én voltam. Az élet elvételénél sokkal rosszabb dolgokat is lehet csinálni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!