Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm smárolt egy másik sráccal, aki tapizta is mint az állat. De közben én is az eszébe jutottam. Tök jó! Kész röhej az egész. Mit tennétek a helyemben?
Ilyenkor mindenki hibás szerintem. Én is meg asszony is. Beszélek vele, holnap megyek is locsolkodni.
Nagyjábol vázolom neki a tényeket, aztán meglátjuk mi lesz.
Mindenesetre köszönöm szépen minden választ.
Szerintem a srác is hibás. De legfőképp én, hogy még előbb nem csaptam szájon mindkettőt :) Ezt csak képletesen értem, természetesen soha nem bántanám barátnőmet.
Igen, kész röhej, mert egyiket sem utálom. Nem is haragszom rájuk. Mert f*sz vagyok, írtam is csak a szürön nem megy át.
Attól függetlenül, hogy néha adodnak kisebb gondok, még lehetünk egymásnak teremtve. Egyetlen kapcsolat sem tökéletes.
Fura, f*sz. Ugyanaz.
jelen pillanatban azt sem tudom, hogy mi van a lábam között...
Állj a talpad papucskám...! Ki viseli a nadrágot, te vagy ő? Én minimum azt mondanám neki, hogy gondolkozok rajta, és könyörögjön egy kicsit, legalább megtudja, milyen nélküled. Ha meg nem könyörögne, akkor nem veszítettél semmit.
Egyébként ez még az istenes megoldás. Én rögtön kidobnám, bármennyire őszinte volt, vagy bármennyire szeretem. Aki egyszer megteszi, azt nem fogja semmi megállítani legközelebb, pláne nem úgy, hogy tudja, legutóbb sem volt következménye...
16/L
Ne legyél már ilyen lekvár! Senkire sem haragszol, miközben a kapcsolatod megy sz*rrá?! Lehet, hogy egymásnak vagytok teremtve, de azért beszéld meg ezt a dolgot a barátnőddel, és ha a barátnőd közelében látod azt a másik srácot, akkor ne hagyd, hogy baj történjen!
És szedd össze magad, nem vagy te olyan idióta, mint amiket itt írtál magadról, csak egy kicsit több önbizalom kéne...
szerintem is tartsatok szunetet. a baratnod dontse el mit es kit akar, de akkor ahoz tartsa magat. 2 lovat egyszerre nem lehet lovagolni.
ami teged illet: jol teszed h nem akarod szetverni a masik sracot, azzal ugsyem ernel el semmit, max h a baratnodnek megrosszabb velemenye lesz rolad (es mindenki masnak) a problema pedig nem oldodik meg. kerd meg a sracot h hallgasson a baratnod dontesere, tartsa tiszteletben azt es ha melletted dont akkor ne nyomuljon ra. baratok lehetnek, de ne menjen bele tobbe.
tisztesseges es egeszseges oszintesegre es onkritikara vall h belattad, 1 kapcsolat 2 emberen mulik, lehet h nem viselkedtel szepen a baratnoddel de a megcsalas az o hibaja, vallalja erte a felelosseget. beszeljetek meg h mi nem mukodik koztetek, es ha nem lehet/nem akarjatok orvosolni ne kinozzatok egymast. 1 kapcsoalthoz nem leeg csak a szerelem.
bizalom nelkul sehol nem vagytok, marpedig ezek utan nem tudom h lehetne megbizni a csajban, illetve ha feltamad a bosszuvagy, akkor benned sem.
Ez lehet, hogy papucsoskodás.
Hidd el én sem voltam valami kedves vele igy telefonon a délelőtt folyamán... Könyörgött is.
Aki egyszer megteszi, azt nem állítja meg semmi. De ha mégegyszer kiderül valami hasonló akkor levágom a lábát.
Ha a közelében látom a srácot, az ő lábát is levágom. Aztán lábatlankodhat más barátnője körül.
Szereeet? De mással csókolózik. Aha. És én vagyok a római pápa felesége. Meg aztán: ki az az asszony? Így szólítod a barátnődet? Elég megalázó lehet... Pedig gondolom, viccnek szánod.
Legfőképpen pedig a lány a hibás, senki sem kényszerítette arra, hogy mással csókolózzon. Én a szünetet javasolnám. Ha olyan nagyon szeret, és olyan nagyon egymásnak vagytok teremtve, akkor küzdeni fog érted. Ha pedig nem, akkor nem áltatod magad tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!