Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem biztos benne hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem biztos benne hogy még szeret. Mit tegyek h elnyerjem a szeretetét?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt. Eddig minden jól ment. Ma reggel eggyik jó barátom szólt msn en hogy reggel a barátnőm olyat irt neki hogy már nem tudja hogy mit érez irántam. Én nagyon szeretem őt! És tegnap még teljesen láccot rajta hogy oda wan értem. Szemembe mondta hogy szeret. És nem tudom hogy mit tegyek. :/
2009. ápr. 12. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ne a baratodnak higgy, hanem a baratnodnek. azt érzi az ember ha szeretik, meg azt is, ha nem. szoval figyelj az apró jelekre, vagy tisztazd le a baratnoddel.
2009. ápr. 12. 19:37
 2/5 anonim válasza:
Attol h szemedbe mondja azt h szeret az nem azt jelenti h tenyleg szeret,most nem akarok rossz lenni,de nekem ez megtortent...
2009. ápr. 12. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom h nem biztos.. Sajnos.. Azért köszi a kommenteket.. :/
2009. ápr. 12. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ? amugy ha 2 hónap alatt nem szeretett meg az nem jelent semmit .. én kb 1éve vok együtt btommal és most érzem csak úgy hogy kezdek szerelmes lenni. eddig is szerettem de a szerelem hiányzott..
2009. ápr. 13. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:
mind a 2 en 16.. de amugy én attól félek hogy dobni fog. :/
2009. ápr. 14. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!