Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kellek neki, vagy nem?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm bemutatott egyik fiú heverjának és megkérdezte tőllem, h tetszik-e nekem a srác, és én nemmel válaszoltam. A srác mindig mondja bnőmnek, h miért nem ülök oda hozzájuk vonaton, meg elkéri az msn-emet, meg ilyenek. Bnőm megkérdezte tőle és állítólag tetszek neki. Hát, már nekem is ő. De amikor dumálunk, ennek nem nagyon mutatja jelét és vipemet sem nézi. Most akkor kellek neki és tetszek is?2009. ápr. 12. 18:24
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kellesz neki, csak nagyon félénk.
Esetleg beszélhetsz a bnőddel, h beszéljen a srác fejével...ha meg nem fog érdeklődni erősebben, akkor tudod hogy nem kellesz neki igazán.
2/2 anonim válasza:
Myvipre be lehet logolni rejtve is, ergó nem látod, hogyha megnéz! Szerintem bejössz neki csak félénk, ne kezdeményezz, de keresd a társaságát és nyiss felé, próbáld oldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!