Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele fér e egy kapcsolatba az ha a párom azt nézi a neten hogy mások hogyan "elégitik_ki" magukat mert másokra kíváncsi? Részletekért katt.
Kedves mindenki , ma este a párom megkérdezte hogy ismerem e az xy weboldalt .
erre én .: ismerem miért ? TE AZT NÉZED ???
erre ő .: Igen miért mi ebben a rossz ???
na és így kezdődött a vita ! Mondtam neki hogy engem az nagyon megbánt és lelkileg sz*rul esik ha ő másokat néz az interneten , erre ő meg csak anyit tudott válaszolni hogy "hát nem értem mi ebben a rossz" én kiakadtam , sírtam , soha nem gondoltam volna róla , de ő továbbra sem képes azt mondani hogy "jólvan kicsim , akkor nem nézem" mert neki attol függetlenül hogy a szex meg minden rendben van köztünk , attol függetlenül még kell az hogy másokat nézzen .. Én egy normális , szerelmi , leghosszabb távon elképzelt kapcsolatban nem érzem úgy hogy a páromnak másokat kellene néznie a neten ! Tudom persze van ilyen minden kapcsolatban de hogy lehet az hogy mégsem engem és a nyugodt életet választja hanem inkább nézi és nem érdekli ha megbánt vagy nagyon rosszul esik ez nekem .. és nem birja kimondani hogy oké , nem megyek fel az oldalra , mert te fontosabb vagy és az hogy mit érzel . Nektek hogy esne ? Veletek történt már ilyen ? Hogy reagáltatok ? Szerintetek ilyenkor mi a normális ? Ez szerintetek benne van egy nosrmális kapcsolatban ? Kérek mindenkit segitsen mert nagyon kivagyok ettől . Köszönöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!