Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés volt, hogy ezt elmondtam a barátnőmnek? (Részletekért-->Katt! )
Jó estét mindenkinek!
Szóval van egy lány ismerősöm,még régebbről,mielőtt megismertem volna,és összejöttem volna a mostani barátnőmmel.De semmi nem volt köztünk,még flört sem.Namármost ezzel a lánnyal már rég nem beszéltem,és váratlanul tegnap előtt rám írt MSN-en,hogy mi van velem,hogy vagyok,stb..és hát elég jól elbeszélgettünk.Ez eddig rendben is van,CSAKHOGY:éreztem iránta egy kis fellángolást..hiányzott,sokat gondoltam rá,stb..(DE nem flörtöltem vele,meg semmi ilyesmi..)ezt az érzést tökéletesen sikerült magamban lezárnom,azóta többször beszéltem a lánnyal,de semmi ilyet nem éreztem ismét.Na.Ezt ma elmondtam barátnőmnek,hogy történt egy ilyen,mert úgy gondoltam,hogy rá is tartozik ez,nem akartam "titokban" tartani. Kicsit kiakadt,de megnyugtattam,hogy semmiért és senkiért nem hagynám őt el,nekem ő a mindenem(ami így is van),és elmondtam,hogy nem flörtöltem vele,nem bókolgattam,semmi nem volt, azonnal "kiirtottam" ezt az érzést magamból.Azt mondta,hogy jó,megbízik bennem.Én ezt el is hiszem.
De ettől függetlenül,szerintetek jó döntés volt,hogy ezt megosztottam vele? Vagy inkább tartsak ilyesmiket magamban,és "paráztassam" ilyenekkel? De én csak őszinte akarok lenni :S Szóval,tartsam az ilyeneket magamba,vagy jobb megbeszélni vele?
Bocsánat,ha egy kicsit kusza lett.. :) De azért remélem még megértitek!
Köszönöm! További szép estét!
Egyik oldalról jó,hisz őszinte vagy és tudja,hogy bármi történik elmondod neki!Másfelől van olyan, hogy jobb elhallgatni, mert (mint itt is) nagyobb gondot okozol vele, mint ami eredetileg volt/van ! Szóval ez a párodon is múlik,hogy jól tetted-e...majd kiforrja magát!Mindenesetre respect a bátorságodért ;) Legalább volt benned annyi, hogy odaálltál elé...
25/F
igen a 2.-kal értek egyet. akkor abban a pillanatban rossz volt neki, de ezzel növelted a bizalmát irántad, h ilyet is megosztottál vele.
rendes srác lehetsz.
Én nem szoktam ilyesmikről beszámolni. Semmi jelentősége, akkor meg minek idegesítsem vele. Ráadásul fennáll a veszélye, hogy onnantól megromlik a kapcsolatunk vagy majd később a fejemhez fogja vágni viták alkalmával.
Én ilyesmiket magamban tartok, nem gondolom, hogy ez titkolózás lenne.
20/lány.
Nem kel mindent mindig elmondani.
Apro titai mindenkinek lehetnek.
szerintem sem volt jó ötlet. Időnként mindenki elbizonytalanodik kicsit, vagy csak fellelkesül egy másik iránt, de semmit sem jelent amíg az ember nem tesz semmit. És nem gondolnám hogy növelné a bizalmat, hisz így mindig azon fog parázni, hogy mikor fog újra csak úgy rádtörni ez az érzés...
szerintem...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!