Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele fér e egy kapcsolatba az ha a párom azt nézi a neten hogy mások hogyan "elégitik_ki" magukat mert másokra kíváncsi? Részletekért katt.
Kedves mindenki , ma este a párom megkérdezte hogy ismerem e az xy weboldalt .
erre én .: ismerem miért ? TE AZT NÉZED ???
erre ő .: Igen miért mi ebben a rossz ???
na és így kezdődött a vita ! Mondtam neki hogy engem az nagyon megbánt és lelkileg sz*rul esik ha ő másokat néz az interneten , erre ő meg csak anyit tudott válaszolni hogy "hát nem értem mi ebben a rossz" én kiakadtam , sírtam , soha nem gondoltam volna róla , de ő továbbra sem képes azt mondani hogy "jólvan kicsim , akkor nem nézem" mert neki attol függetlenül hogy a szex meg minden rendben van köztünk , attol függetlenül még kell az hogy másokat nézzen .. Én egy normális , szerelmi , leghosszabb távon elképzelt kapcsolatban nem érzem úgy hogy a páromnak másokat kellene néznie a neten ! Tudom persze van ilyen minden kapcsolatban de hogy lehet az hogy mégsem engem és a nyugodt életet választja hanem inkább nézi és nem érdekli ha megbánt vagy nagyon rosszul esik ez nekem .. és nem birja kimondani hogy oké , nem megyek fel az oldalra , mert te fontosabb vagy és az hogy mit érzel . Nektek hogy esne ? Veletek történt már ilyen ? Hogy reagáltatok ? Szerintetek ilyenkor mi a normális ? Ez szerintetek benne van egy nosrmális kapcsolatban ? Kérek mindenkit segitsen mert nagyon kivagyok ettől . Köszönöm .
Jézusf@sza, ezek szerint lassan ott lyukadunk ki, hogy nem baj ha hetente több lány is markolássza a "fiú" játékát, mert "mi férfiak ilyenek vagyunk, és hát a kuki és a nuni nem érintkezett" :3
Ha valaki így áll hozzá a barátnőjéhez, akkor ott érzelmi szempontból nem vice versa a dolog. Ha boldog a két fél egymással, akkor ilyen probléma nem áll fent.
Jamesdarker, a párod egy szóval: éretlenhülyef@sz.
Lehangoló látni, hogy mennyi életképtelen fiatal létezik.
Köszönöm szépen kapitányúr !
már vártam egy velem egyetértő ember kommentjét ..
ha egy kapcsolat működik akkor ne kelljen már a páromnak másokat nézegetnie .. persze ugyis nézni fogja de .. mind1 már mindent leirtam .. :)
Flört esetenként, vagy egy "de jó dudája van annak a csajnak" benyögés a haveroknak részemről sem para, _de_ nem a barátnő előtt. Csakhogy itt megközelítőleg sem erről van szó.
Ez amolyan aztak*rvadefüggetlenvagyok magatartás, ami szerintem nem igényel több hozzáfűzni valót.
Szerintem szépen nőiesen b@szd pofán, és küldd el a f@szba szellemileg művelődni "egy kicsit" - aztán na; de ne ámítsd feleslegesen magadat.
Ja, és:
18/F
Mókás olvasni a kommentjeidben ezeket a "namind1" meg "ilyen hát ilyen" jellegű mondatokat.
Nézd, úgy vettem ki a hozzászólásaidból, hogy te igazából nem érzed jól magad (most) mellette, sőt kifejezetten megalázott szerepét töltöd be, vagy mi; de, hogy nem vagy boldog, az biztos. Ebben az esetben, ez a "gyönyörű" kapcsolat csak időpocsékolás.
Döntsd el, hogy szereted-e őt annyira, hogy megvárd, amíg megváltozik. Hogy vannak-e olyan dolgok, amik mindezt ellensúlyozzák, stb.
(Személyes véleményemet már kifejtettem)
szakítottunk :D szerencsére :D
( még akkor , csak most kommentelek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!