Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos felszarvazott az egyik ismerősömmel míg másodállásban dolgoztam este. Megbocsájtottam neki mert szerelmes voltam bele. De a megbocsájtás után kialudt bennem az iránta érzett szerelmem. Mit kéne tennem? Meddig lehet így élni?
22:39 - nem mondtam hogy kinek a hibája, mert nem ismerem a szituációt, valóban bonyolultabbak a dolgok néha.
De ha egy nő megcsalja a párját (mindegy kinek a hibájából), és a férfi nem tombol, hanem józan megoldást keresve megbeszélik a dolgot és megbocsájt - akkor a nő nem fogja tisztelni, csak lenézni. Ez 100%-ban így van mindig. ELőfordul a felszarvazottág, de le kell oltani a nőt utána. Így működnek a nők, nincs mit tenni.
Elnézést, a nők bizonyos része működik így. Más részük viszont meg sem tenne ilyet, mert tiszteli és szereti a párját.
24L
Tisztelt válaszolók!
A lakás teljesen az enyém már születésem óta.Dolgozni dolgozok mert van munkahelyem , de én most kevesebbet keresek mint ő egy állásból (ezért félre érthető az hogy ő tart el)ezért dolgoztam másod állásban is.Minden hitel az én nevemen van, mert ő nem vehetett fel az előző házassága végett.Az hogy ki volt a hibás megcsalásban teljesen mindegy mert ehhez két ember kellett szerintem.Csak valahogy eltűnt valami belőlem a megbocsájtok szó kimondása után mint ahogy említettem.Pofon vágni az nem célra vezető szerintem.
:)
Ha a nő a feleséged, akkor tök mindegy ki nevén van a hitel. A fele az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!