Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnos felszarvazott az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shéf kérdése:

Sajnos felszarvazott az egyik ismerősömmel míg másodállásban dolgoztam este. Megbocsájtottam neki mert szerelmes voltam bele. De a megbocsájtás után kialudt bennem az iránta érzett szerelmem. Mit kéne tennem? Meddig lehet így élni?

Figyelt kérdés
Lehet ebből valahogy kiszállni, hogy a gyerkőcünk ne sérüljön?Van egy gyerkőcünk akit imádunk mind a ketten.De zavar a nejem jelenléte jelen pillanatban is.Márciusban pattant ki az egész.Lassan már egy éve nincsen semmi kapcsolat kettőnk között csak mutatjuk az ideális család képét.Nincsen szívem kitenni mert a gyerekem anyja.Ráadásul sajnos a családban engem ért utol a gazdasági válság szele.Most ő a család fenntartó amit bőségesen is éreztet velem.Van egy fiú tesója is akivel azóta még jobb kapcsolatot ápol mint korábban sőt ő még mellette is állt a szerelmi légyott titkolásban is.Azóta ha bármi rosszat is mondok a tesójára akkor támadásba is lendül és még meg is sértődik.Elegem van.
2011. aug. 11. 21:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán kié lakás?

Mert itt nagyon dobálózunk a "kirakni" szócskával...

És mint mondta a kérdező, a nő tarja el őt. Szóval nem ugrálhat nagyon...

2011. aug. 11. 22:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát, rettentően sajnálom, hogy így alakult. Remélem te is megtalálod azt a nőt, akinek büszkén húzhatod az ujjára a gyűrűt.
2011. aug. 11. 22:07
 13/25 anonim ***** válasza:

Ja de egy kérdés kérdező:

Egy éve nem szexeltetek, egymás mellett éltek, nem szereted. Nincs senkid rajta kívül? Mármint nő, aki több, mint barát.

2011. aug. 11. 22:08
 14/25 anonim ***** válasza:

A legfőbb hibát ott követted el, hogy megbocsátottál. Ha egy nő félrelép, akkor nem tisztel téged. Ha még meg is bocsátasz neki könnyek között, akkor lenéz, kigúnyol, semmibe vesz.

Sok férfi kezdte így, látni őket az aluljáróban is. A gyerek amúgy nem hülye, érezni fogja, hogy apu-anyu nem szereti egymást. Újíts be egy nőt, legrosszabb esetben hivatásost, a lelkednek jót fog tenni. Valami lázadást muszáj tenni, mert ha nem szólsz semmit, mégjobban meggyűlölnek.

2011. aug. 11. 22:34
 15/25 anonim ***** válasza:
Ez azért nem így van,kedves utolsó,hogy lenézik nem tisztelik.Szerintem van amikor a megcsalás mindkét fél hibája(ha volt köztük szerelem).Főleg,hogy nem két tiniről beszélünk.
2011. aug. 11. 22:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Azzal egyetértek, hogy a megcsalás lehet mindkét fél hibája, de te nem olvasod a kérdezőt? Megbocsátotta a hibát és a képéhez vágják, hogy rosszul áll anyagilag.
2011. aug. 11. 22:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Akinek egyszer megbocsátasz,és most tök mindegy hogy megcsalást egy pofont,vagy szájbavizelést,az tudni fogja hogy ujra megteheti,és még röhöghet is hozzá.
2011. aug. 11. 22:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egyszer megtette máskor is megfogja tenni veled hiába szereted.Valami elszakadt nála is,mert oka biztos volt rá.Szerintem próbálj valami melót keresni aztán tipli onnan,nagyon jól tudja hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy és ezt mindig is fogja érzékeltetni.A gyerek miatt nem érdemes látszat kapcsolatot fenn tartani,nem hülye tudja hogy nincs minden rendben.Erre az egészre a te idegeid és egészséged fog rá menni.Akár mennyire szereted nem hiszem hogy megéri,és megérdemli.Biztosan nehéz lesz ott hagyni mindent amiért megdolgoztál,(mert nem hiszem hogy hobbiból maszekoltál)de meg kellene tenni szerintem.Miattad,fiatal vagy,még találhatsz olyan nőt akivel lehet boldogan élni.Ez a kapcsolat már nem kapcsolat,csak valami kényszerű valami.
2011. aug. 12. 00:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Sokan a gyerekkel takaróznak, és azért nem lépnek ki egy szar kapcsolatból. Elkezdenek agyalni, hogy most mi lesz. Pedig a gyerek többet sérül egy olyan házasságban, ahol a szülők folyton egymást gyilkolják, mintha elváltak volna.

Az ilyen nővel pedig nem lehet mit kezdeni, hagyni kell a francba. Ha pedig nagyon pofátlan, akkor pofon baszni párszor.

2011. aug. 12. 06:19
 20/25 anonim ***** válasza:
csald meg te is
2011. aug. 12. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!