Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos felszarvazott az egyik ismerősömmel míg másodállásban dolgoztam este. Megbocsájtottam neki mert szerelmes voltam bele. De a megbocsájtás után kialudt bennem az iránta érzett szerelmem. Mit kéne tennem? Meddig lehet így élni?
Egyáltalán kié lakás?
Mert itt nagyon dobálózunk a "kirakni" szócskával...
És mint mondta a kérdező, a nő tarja el őt. Szóval nem ugrálhat nagyon...
Ja de egy kérdés kérdező:
Egy éve nem szexeltetek, egymás mellett éltek, nem szereted. Nincs senkid rajta kívül? Mármint nő, aki több, mint barát.
A legfőbb hibát ott követted el, hogy megbocsátottál. Ha egy nő félrelép, akkor nem tisztel téged. Ha még meg is bocsátasz neki könnyek között, akkor lenéz, kigúnyol, semmibe vesz.
Sok férfi kezdte így, látni őket az aluljáróban is. A gyerek amúgy nem hülye, érezni fogja, hogy apu-anyu nem szereti egymást. Újíts be egy nőt, legrosszabb esetben hivatásost, a lelkednek jót fog tenni. Valami lázadást muszáj tenni, mert ha nem szólsz semmit, mégjobban meggyűlölnek.
Sokan a gyerekkel takaróznak, és azért nem lépnek ki egy szar kapcsolatból. Elkezdenek agyalni, hogy most mi lesz. Pedig a gyerek többet sérül egy olyan házasságban, ahol a szülők folyton egymást gyilkolják, mintha elváltak volna.
Az ilyen nővel pedig nem lehet mit kezdeni, hagyni kell a francba. Ha pedig nagyon pofátlan, akkor pofon baszni párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!