Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghülyébb, legértelmetlenebb ok, amiért szakítottak Veled?
Túlságosan tökéletes voltam.Megbízható és kiszámítható.Időm se volt változtatni semmin,amint elhangzott a probléma,már jött is a "tartsunk szünetet" duma...ott már tudtam,hogy vége van...természetesen bármit megtettem volna,de esélyt nem kaptam...6 hónapig én voltam az álom-menyasszony jelölt,és ami szerethető volt bennem,egyszer csak "átneveződött" unalmassá...egyik napról a másikra...én akkor már hetek óta arra vártam,hogy megkéri a kezem...túl szép volt minden...
Az a férfi felépítette az önbizalmamat,aztán le is rombolta...őt már helyretettem magamban...nem illettünk össze és kész...
Viszont magamat nem tudtam helyrerakni...azóta is menekülök minden elől...nagy hévvel belekezdek dolgokba,majd mikor kialakult a rutin,akkor rutinszerűen továbbállok...
Nem bulizom, nem iszom, nincsenek menő ruháim és így szerinte nem vagyok férfi. :D
Akkor persze nem nevettem ezen, de így visszagondolva mókás.
egyik:
Letagadta,hogy van más nő a képbe,és csak megmondta,hogy legyen vége.Mondjuk nem voltam belé szerelmes de mégis rosszul esett!
másik:
Azt mondta rájött,hogy az exe élete párja és össze akar vele költözni.Most jön a káröröm rész :D szerencsére az exét is megcsalta valakivel,viszont az terhs lett és el kellett vennie feleségül :D jól megszívta a srác :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!