Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ellenőrzitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az smseire, myvip, msn és minden hasonlóra, ahol másokkal "titokban" kapcsolatban léphet.

A bizalom a kapcsolat alapja... Nyilván ez egy elcsépelt mondás, amely azért rendelkezik valamilyen valóságalappal, de szerintem mégiscsak érdemes a körmére nézni néha-néha. Ti hogyan gondoljátok?

2009. ápr. 12. 09:11
1 2 3 4
 21/33 Thurston ***** válasza:
69%
Na most akkor azt is elárulom még nektek, hogy ha elolvassátok az smseket és az emaileket, az semmin nem fog változtatni. A párotok ugyanúgy meg fog csalni. :)
2009. ápr. 12. 13:38
 22/33 anonim ***** válasza:
56%
Aztamindenit,nem is értem titeket,hogy bir elviselni a párotok!Mindent tudó emberek!
2009. ápr. 12. 13:41
 23/33 Thurston ***** válasza:
52%

Minket hogy bírnak elviselni? XDD

Bzdmeg ez kész. Mi kutatunk a levelezésükben? :D

Ez már tényleg mulatságos.

2009. ápr. 12. 13:42
 24/33 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem alap dolog, hogy megbízok a páromban. Eléggé szégyellném magam ha belenéznék az ő dolgaiba. És igen, örülök neki, hogy senki nem próbál hülyére venni. Ugyanis nem adok rá okot, hogy hülyére vegyenek. Ha engem ellenőrizgetnének valószínű kiakadnék. Nem tudom mért idióta az aki megbízik a párjában? Szerintem az a normális dolog. Teljesen tönkretesz egy kapcsolatot az örökös féltékenykedés meg kémkedés. Elég szánalmas és gyerekes.Ne adj rá okot, hogy mást keressen helyetted. (Pl: tartsd tiszteletben a magánéletét. )
2009. ápr. 12. 13:50
 25/33 anonim ***** válasza:
69%
sunyiba de amennyire csak lehet,de ő ne tudjon róla mert nem szeretik a bizalmatlanságot,de senki sem!de az ördög nem alszik!
2009. ápr. 12. 14:11
 26/33 anonim ***** válasza:
48%

Én egyedül csak az msn-es naplózott beszélgetésekbe olvasgatok bele néha. Szeretek tisztában lenni vele, kivel szokott beszélgetni. :)

De ez is 2 hónapban 1x, ha előfordul.

Szerintem jobb, ha hagyunk egy kis szabad teret a párunknak, nem kell mindent tudni... Az összkép a lényeg, hogy szeret és nem csal meg!!

2009. ápr. 12. 16:33
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok!

Nos én 23 éves lány vagyok és bizony nekem is volt egy barátom, aki bizony sokszor átvert pedig nagyon szerettem, első igazi szerelmem volt 19 évesen és nála pl. véletlen találtam meg más lányokról képeket a beérkezett fájlokban mikor egy gyakorlati anyagot kerestem. Borzalmas érzés volt mert akkor már jó ideje voltak problémáink a bizalommal, főleg nekem mert nem egy alkalommal megbántott, nem csak ő hanem előtte is minden barátom. Mikor ki derült, hogy azok a képek azért voltak ott mert ő kicsit máshogy képzelte el a párkapcsolatot mint én, akkor szakítottunk. Nagyon nagyon fájt és még most is néha eszembe jut, hogy mi lett volna ha akkor nem találok rá ezekre, meddig csinált volna hülyét belőlem még. Így utolag jobb is így azt hiszem.

Viszont a mostani barátomban megbízok és bár egyszer- kétszer neki is belenéztem pl az sms-eibe, talán már csak félelemből is, szerencsére soha nem találtam semmit. A mai napig minden jel arra utal, hogy nem érdeklik más lányok, igy már ilyesmit nem igazán csinálok :-) meg azt hiszem tényleg igaz, hogy akármit csinálhat az ember, akár egész nap a párja nyakán lóghat és ellenőrizheti, ha akarja úgyis megcsalja, ha meg nem akkor nem :-) de ezt mindenki tudja saját magábol is :-)

Szóval tényleg felesleges az ellenőrzés, mert általában csak vitaforrás és ha találsz egy olyan embert aki szeret akkor tudni fogod hogy nem kell neki ellenőrzés.(remélem...) Bár bevallom a kisördög azért bennem is előtör sokszor :-)

2009. ápr. 12. 16:36
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom..nálunk még sosem voltak ilyen problémák, sőt ami azt illeti, a pasim jobban fél tőle, hogy esetleg van másom, mint én attól hogy ő estleg megcsal. Mondjuk azért mindennek oka van, én olyan ember voltam 14 éves koromtól egészen..24 éves koromig, hogy kb 2 hetente váltottam a szerelmeimet...de mióta megismeretem a mostani barátomat...hogy úgy mondjam "lenyugodtam"...de azért volt már olyan hogy megkérdezte, hogy megnézheti-e az smseim, meg a hívólistám. És hát azért ez szerintem sokkal jobb, mintha titokban csinálta volna pl miközben fürdök...meg is engedtem neki...és nem volt semmi, mondjuk ez még a kapcsolatunk eleje felé volt

azóta teljes a bizalom...legalábbis semmi jelét nem mutatja, hogy nem bízna bennem

2009. ápr. 15. 18:09
 29/33 anonim válasza:
100%

nálunk ez egyszerűen megoldódott!

ő tudja az én jelszavam mindenhová én meg az övét!Egymás telefonját is akkor nézzük mikor akarjuk,így nincs titkolni valónk!:)

2009. ápr. 17. 08:15
 30/33 anonim ***** válasza:
36%
szerintem egyszerűen undorító dolog beleolvasgatni a másik dolgaiba, mindenkinek joga van magánszférára. az, meg hogy bizalom a kapcsolat alapja, egyáltalán nem elcsépelt, szerintem nagy igazság.
2009. ápr. 18. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!