Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ellenőrzitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az smseire, myvip, msn és minden hasonlóra, ahol másokkal "titokban" kapcsolatban léphet.

A bizalom a kapcsolat alapja... Nyilván ez egy elcsépelt mondás, amely azért rendelkezik valamilyen valóságalappal, de szerintem mégiscsak érdemes a körmére nézni néha-néha. Ti hogyan gondoljátok?

2009. ápr. 12. 09:11
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
NEm folyamatos kémkedésről beszéltem, csak néha jól esik megnézni a személyes dolgait, hogy megnyugodjak. Persze előfordulhat az is, hogy olyan jeleket találok, amelyeknek valójában semmi jelentősége, én mégis nagy jelentőséget tulajdonítok neki. Annyira szeretem, nem akarom elveszíteni, talán ezért lehet ez a folyamatos ellenőrzés.
2009. ápr. 12. 13:03
 12/33 Thurston ***** válasza:
52%

Ja. Például az is, hogy hogy lehetnek emberek ilyen idióták. (Mint például te. ^^)

Ha folyton nem is, az is épp elég, hogy valaki csak néhanapján elolvasgatja a párja smseiet és emaileit... Ez nem normális.

O)))

2009. ápr. 12. 13:03
 13/33 Thurston ***** válasza:
52%
Pontosabban fogalmazva: ez nem egy normális párkapcsolat.
2009. ápr. 12. 13:04
 14/33 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó!Te vagy a nagyon nagy idióta!Mit oltasz másokat.Bizz meg vakon az emberekbe,ha neked jól fog esni ha átverik a fejed mikor nem számitasz rá!Oszd másnak a nagy tapasztalataidat,itt nem vagyunk vevők rá!Senki nem megszállottan kutakodik ha nem fogtad volna az adást!
2009. ápr. 12. 13:07
 15/33 Thurston ***** válasza:
65%

Ezek szerint te vagy az, aki "nem fogja az adást". Egy szóval sem említettem megszállot kutakodást. Amíg egy ötéves szintjén van a szövegértelmező-képességetek, addig kérlek ne próbáljatok meg belémkötni, mert magatokból csináltok hülyét.

(És ja, nyilván egy idióta vagyok, hogy megbízok a barátnőmben, és nem szorulok rá, hogy akár egyszer is beleolvassak a levelezésébe. Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan...)

O)))

2009. ápr. 12. 13:10
 16/33 anonim ***** válasza:
65%
Hát én soha,egyik páromat sem ellenőrizgettem. nem olvastam bele az smsekbe,e mailokba,ez egyszerüen szánalmas.. arra nem gondoltál még,hha meg akar csalni valaki,nem hagyja meg az olyan smseket?:-D istenem.. hát én megbizok a páromban ,nem teszem nevetségessé magam,és szerintem ez elég gyerekes viselkedés.
2009. ápr. 12. 13:14
 17/33 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem igaza van. Ez nem normális dolog, hogy elolvasod az smseit. Alap dolog, hogy van a kapcsolaton kívül "magán életünk" is. Sose néztem bele a barátom telefonjába, az emailjeit se kutattam át. Ha el akar hagyni, akkor úgyis el fog. Szerintem normális ha valaki más emberekkel is kommunikál. Nektek például jól esne, ha "néha-néha" beleolvasnának a SAJÁT smseitekbe és stb?? Szerintem nem.
2009. ápr. 12. 13:16
 18/33 anonim ***** válasza:
43%
Akkor örüljetek,hogy tudtok bizni,akkor titeket még senki sem próbált hülyére venni,örüljetek magatoknak.És nem kell ide irkálni,meg hurrogni,mert nagyon okosnak érzitek magatokat!!!!
2009. ápr. 12. 13:28
 19/33 Thurston ***** válasza:
76%

Miért ne írhatnánk ide? Az válaszol tudtommal a kérdésekre, aki akar, és nem csak az, akinek a véleménye egyezik a többiekével.

A hurrogást meg nem én kezdtem... Az, hogy ezt nem veszitek észre szintén a gyerekes elfogultságotokat bizonyítja.

És hogy a témához is hozzászóljak: itt csak ti hiszitek magatokat sokatlátott bölcsnek, akik bizony rengeteget tudnak az élet dolgairól. Kíváncsi vagyok hány évesek vagytok. Mindenesetre rettenetesen infantilis a viselkedésetek. Főleg az, ahogy még megpróbáljátok normálisnak beállítani ezt az egész dolgot, és mindenki mást (tehát azt, aki bízik a párjában) hülyének.

O)))

2009. ápr. 12. 13:34
 20/33 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó előttinek üzenem,azt lehet hülyére venni aki hagyja.. egyébként ezzel az ellenőrizgetéssel is komplett idiótát csinálsz magadból..büszkeséged hol hagytad?
2009. ápr. 12. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!