Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ellenőrzitek a párotokat?
Gondolok itt az smseire, myvip, msn és minden hasonlóra, ahol másokkal "titokban" kapcsolatban léphet.
A bizalom a kapcsolat alapja... Nyilván ez egy elcsépelt mondás, amely azért rendelkezik valamilyen valóságalappal, de szerintem mégiscsak érdemes a körmére nézni néha-néha. Ti hogyan gondoljátok?
Ja. Például az is, hogy hogy lehetnek emberek ilyen idióták. (Mint például te. ^^)
Ha folyton nem is, az is épp elég, hogy valaki csak néhanapján elolvasgatja a párja smseiet és emaileit... Ez nem normális.
O)))
Ezek szerint te vagy az, aki "nem fogja az adást". Egy szóval sem említettem megszállot kutakodást. Amíg egy ötéves szintjén van a szövegértelmező-képességetek, addig kérlek ne próbáljatok meg belémkötni, mert magatokból csináltok hülyét.
(És ja, nyilván egy idióta vagyok, hogy megbízok a barátnőmben, és nem szorulok rá, hogy akár egyszer is beleolvassak a levelezésébe. Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan...)
O)))
Miért ne írhatnánk ide? Az válaszol tudtommal a kérdésekre, aki akar, és nem csak az, akinek a véleménye egyezik a többiekével.
A hurrogást meg nem én kezdtem... Az, hogy ezt nem veszitek észre szintén a gyerekes elfogultságotokat bizonyítja.
És hogy a témához is hozzászóljak: itt csak ti hiszitek magatokat sokatlátott bölcsnek, akik bizony rengeteget tudnak az élet dolgairól. Kíváncsi vagyok hány évesek vagytok. Mindenesetre rettenetesen infantilis a viselkedésetek. Főleg az, ahogy még megpróbáljátok normálisnak beállítani ezt az egész dolgot, és mindenki mást (tehát azt, aki bízik a párjában) hülyének.
O)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!