Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ellenőrzitek a párotokat?
Gondolok itt az smseire, myvip, msn és minden hasonlóra, ahol másokkal "titokban" kapcsolatban léphet.
A bizalom a kapcsolat alapja... Nyilván ez egy elcsépelt mondás, amely azért rendelkezik valamilyen valóságalappal, de szerintem mégiscsak érdemes a körmére nézni néha-néha. Ti hogyan gondoljátok?
nekem sokféle kapcsolatom volt már, és arra jutottam, hogy akivel olyan szerelmi és bizalmi viszonyban vagy, annál fel sem merül hogy ellenőrízni akard. Ha ott motoszkál a fejedben, hogy jó lenne tudni, most éppen kivel beszél kint az udvaron, és van benned kis félelem, akkor lehet hogy van is alapja a féltékenységnek. Volt olyan barátom, akinek simán felvettem a telefonját, ha én voltam közelebb hozzá, vagy beolvastam az SMS-ét mikor fürdött, de nem azért mert ellenőrízni akartam, hanem mert úgy éreztem hogy úgysem lehet semmi gyanús. Én ugyanígy nyitva hagytam előtte mindent, de ő sose élt vele. Viszont van egy hátulütője is az ellenőrzésnek, esetleg olyat találsz, amit nem tudsz hová tenni. esetleg semmi jelentősége, mondjuk egy volt barátnője ír neki, és te teljesen féltékeny leszel, pedig a srácot már rég nem érdekli. De te nem mered megkérdezni, mert akkor kiderülne hogy belenéztél magánügybe, és csak frusztrál a dolog, és eszed magad, a semmiért ugye...
Egyébként azt tapasztaltam, hogy az a pasi aki tényleg komolyan gondol nem veszi zokon ha belenézel a telefonjába, vagy ha jön egy sms, megnézed, felveszed ha csörög. De a levelezésébe nem baj ha nem akar beavatni.
sajnos a volt barátomnál derültek ki dolgok a kutakodások alkalmával... fehérneműs-füdőruhás képek más csajokról a kesztyűtartóban, furcsa msn naplófájlok, sms-ek... a végén kiderült, hogy többször meg is csalt.
a mostani barátomban viszont megbízom. semmi jelét nem mutatja, hogy esetleg más lány érdekelné, pedig szerintem azt észrevenném, nem ő lenne az első... :S nem érzem szükségesnek, hogy őutána kutakodjak, megbízhatónak tűnik :)
Hogy érted?? Te beleolvasol az emailjeibe???
Én nem szoktam ellenőrizni a páromat, feleslegesnek tartom, sőt nagyon kiakadnék, ha ő is elkezdene szaglászni utánam. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és ez nem elcsépelt mondás. Mi sokat szoktunk beszélgetni, igy mindig kiderül, ha aggódni kéne valamiért.
Jézusom. Minek él valaki olyan párkapcsolatban, ahol folyton ellenőrzi a másikat? Ez nekem nagyon durva, de komolyan...
O)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!