Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ellenőrzitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az smseire, myvip, msn és minden hasonlóra, ahol másokkal "titokban" kapcsolatban léphet.

A bizalom a kapcsolat alapja... Nyilván ez egy elcsépelt mondás, amely azért rendelkezik valamilyen valóságalappal, de szerintem mégiscsak érdemes a körmére nézni néha-néha. Ti hogyan gondoljátok?

2009. ápr. 12. 09:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Szia.Nálam vannak időszakok, mikor állandóan ellenőrzöm, máskor megnyugszom,nem érdekel mi van.Volt, hogy belenéztem a telefonjába, a kapcsolat elején rendszeresen, ő is látta, ha fürödni ment lekértem a fura neveket,ki is lehet az. De mára kinőttem, rájöttem úgyis elhagy,ha jobbat talál, nem előzhetem meg a kutakodással. Emellett szerencsére vagy épp nem,de barátnőm ha látja a városban állandóan jelenti hol,kivel látja. Ezt nem én kértem tőle, de rögtön hív. Jó is meg nem is,de már tényleg nem érdekel az ilyenféle nyomozózsdi.Egy idő után belefárad az ember,és az idő múlásával a bizalom erősödik,legalábbis nálam.
2009. ápr. 12. 09:20
 2/33 anonim ***** válasza:
95%
mi már félig együtt élünk, így nagyjából nincs sok nélkülem töltött ideje, kivétel amikor eddzésre megy vagy haverokkal találkozik. msn-jét még soha nem néztem meg, sms-eit sem, és a híváslistáját sem. persze amikor csörög a telója mindig megnézem ki hívja :) de nálunk abszolút rendben van a bizalom dolog. persze ha vidékre megy a barátaihoz, ottalvós buliba olyankor azért mindig megkérdezem hogy lányok mennek-e :) de hát úgyis tudom hogy mennek
2009. ápr. 12. 09:32
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

nekem sokféle kapcsolatom volt már, és arra jutottam, hogy akivel olyan szerelmi és bizalmi viszonyban vagy, annál fel sem merül hogy ellenőrízni akard. Ha ott motoszkál a fejedben, hogy jó lenne tudni, most éppen kivel beszél kint az udvaron, és van benned kis félelem, akkor lehet hogy van is alapja a féltékenységnek. Volt olyan barátom, akinek simán felvettem a telefonját, ha én voltam közelebb hozzá, vagy beolvastam az SMS-ét mikor fürdött, de nem azért mert ellenőrízni akartam, hanem mert úgy éreztem hogy úgysem lehet semmi gyanús. Én ugyanígy nyitva hagytam előtte mindent, de ő sose élt vele. Viszont van egy hátulütője is az ellenőrzésnek, esetleg olyat találsz, amit nem tudsz hová tenni. esetleg semmi jelentősége, mondjuk egy volt barátnője ír neki, és te teljesen féltékeny leszel, pedig a srácot már rég nem érdekli. De te nem mered megkérdezni, mert akkor kiderülne hogy belenéztél magánügybe, és csak frusztrál a dolog, és eszed magad, a semmiért ugye...

Egyébként azt tapasztaltam, hogy az a pasi aki tényleg komolyan gondol nem veszi zokon ha belenézel a telefonjába, vagy ha jön egy sms, megnézed, felveszed ha csörög. De a levelezésébe nem baj ha nem akar beavatni.

2009. ápr. 12. 09:50
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

sajnos a volt barátomnál derültek ki dolgok a kutakodások alkalmával... fehérneműs-füdőruhás képek más csajokról a kesztyűtartóban, furcsa msn naplófájlok, sms-ek... a végén kiderült, hogy többször meg is csalt.

a mostani barátomban viszont megbízom. semmi jelét nem mutatja, hogy esetleg más lány érdekelné, pedig szerintem azt észrevenném, nem ő lenne az első... :S nem érzem szükségesnek, hogy őutána kutakodjak, megbízhatónak tűnik :)

2009. ápr. 12. 09:56
 5/33 anonim ***** válasza:
69%

Hogy érted?? Te beleolvasol az emailjeibe???

Én nem szoktam ellenőrizni a páromat, feleslegesnek tartom, sőt nagyon kiakadnék, ha ő is elkezdene szaglászni utánam. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és ez nem elcsépelt mondás. Mi sokat szoktunk beszélgetni, igy mindig kiderül, ha aggódni kéne valamiért.

2009. ápr. 12. 11:14
 6/33 anonim ***** válasza:
Bizalom,bizalom,DE ha már egyszer valami kiderűlt,nehogy már azt mond hogy te utána is biznál a párodban elöttem szóló.Örülj neki,hogy nálatok nincsenek gyanús jelek.
2009. ápr. 12. 11:49
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elcsépelt mondás, de ha a párom elkezdené olvasgatni a mailjeimet (tudja a jelszavamat), akkor nagyon meggondolnám, hogy is képzeli a bizalmat. Nem kell a körmére nézni senkinek. Van olyan, hogy elmegyek egy kedves barátommal beszélgetni, és megmondom neki, mégsem hív tízpercenként, hogy mit csinálunk. Mert megbízik bennem.
2009. ápr. 12. 11:49
 8/33 anonim ***** válasza:
54%
Akkor jó neked,de mással azért történhet másképp is nem de?
2009. ápr. 12. 12:42
 9/33 Thurston ***** válasza:
76%

Jézusom. Minek él valaki olyan párkapcsolatban, ahol folyton ellenőrzi a másikat? Ez nekem nagyon durva, de komolyan...

O)))

2009. ápr. 12. 12:56
 10/33 anonim ***** válasza:
Ki beszél itt arról,hogy folyton ellenőrzi?Szerintem neked más is magas,nem csak ez!**
2009. ápr. 12. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!