Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lepisilt! Legszívesebben lekevertem volna egyet, ő meg csak röhög?
Figyelt kérdés
A barátommal ma együtt zuhanyoztunk,és közben egyszer csak megemelte a farkát,célzott és lőtt!Rám!Kiugrottam a fülkéből,csoda,hogy nem csúsztam el a csempén,ő meg csak röhögött!Szerintetek normális?Szerintem undorító,és nem éppen tiszteletteljes viselkedés a részéről.Azt mondja,hogy én vagyok a hisztis liba,mert ha lemosom,akkor nem lesz semmi bajom tőle,ez oké,de hogy tehetett ilyet?!2011. aug. 10. 21:40
21/26 anonim válasza:
ez egy bunkó! te meg szégyelld magad, hogy szóba állsz ilyennel. téged is minősít. dobd ki és felejtsd el!
22/26 anonim válasza:
16 évesen még kislány vagy. Nem kellene még pasiznod. De legalább ráfáztál!
23/26 anonim válasza:
Egyszerűen egy éretlen bunkó. Megérdemelt volna egy pofont, hogy észhez térjen.
24/26 anonim válasza:
tahó volt,de ha te 16 évesen ennyire szexuális életet élsz meg együtt fürdötök...
25/26 anonim válasza:
Hát ha azt nézed még mindig jobb mikor a wc-n ülsz és visszacsap:DDD
Szerintem az gusztustalanabb:D
Amúgy a vizelet steril:D..és állítólag fiatalítja a bőrt:D
26/26 anonim válasza:
Ezt a csávót a helyedben másnap nyilvános helyen lapátra tenném.Az ilyen egy hülye p@cs.Ennél jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!