Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legszívesebben megütném a csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legszívesebben megütném a csajt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most van egy kapcsolatom, most jöttünk össze nem rég a párommal és az a baj, hogy az ex barátnője nem száll le rólunk. Folyamatosan beszólogat, nem hagy békén. De a barátommal nem, csak velem csinálja ezt. Gondoltam már rá, hogy legközelebb ha beszól odamegyek és megütöm, de azt mondják hülyeség. Szerintetek? Hagyjam rá, vagy ne hagyjam magam és szóljak vissza? Amúgy nem tudom miért csinálja ezt, többször is szakított a fiúval...

Én 17/L A csaj 16.

2011. máj. 31. 15:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

csaj csaj gond nélkül megüthet szerintem

hajrá!

2011. máj. 31. 15:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, az fogja idegesíteni őt a legjobban :) Csak mosolyogj mindig ha valamit mond.
2011. máj. 31. 15:44
 3/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem akarok lesüllyedni arra szintre hogy már ütök is. Akkor lehet hogy az lesz hogy mosolygok csak mikor mondja a magáét.

Köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 31. 15:45
 4/17 anonim ***** válasza:

Azzal csak még mélyebbre süllyednél, mint ő. És egyáltalán nem biztos, hogy te jönnél ki jól a helyzetből. Én is érzek hasonlót egy lány iránt, aki mindig olyan csábosan köszön rá a barátomra, akkor is ha együtt vagyunk valahol, akkor is szokta mesélni barátom, amikor egyedül megy valahova, és összefut a csajjal. Nem ismerik egymást meg semmi, csak egy környéken laknak, a csaj 14 éves igazi kis mai liba, a barátom 19. De látom a barátomon, hogy csak kineveti a csajt, még szemtől szembe is nevetett már rajta az ilyen köszöngetés után, szóval nem érné meg behúzni neki :D Szerintem te se foglalkozz a csajjal, vannak ilyen idióták. Ha a barátod nem foglalkozik vele, nincs mitől félned. Esetleg eszeljetek ki ketten valami csínyt ellene, azzal nagyobb fájdalmat okozol neki, ha valamilyen módon a barátod bántaná meg. Hiszen elképzelhető, hogy azért piszkál téged, mert még mindig nem heverte ki teljesen a barátodat.

22/L

2011. máj. 31. 15:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Nézd levegőnek, ilyen egyszerű. Nem szólt egy szót sem, nem nekem szólt stb. Felesleges verekedéssel arra a szintre süllyedni, amin ő van.
2011. máj. 31. 15:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Ne üsd meg :) bár az első gondolatom nekem is ez lenne. Ne törődj vele, ha a barátod szeret akkor az exel felesleges törődnöd. Beszólogat? Nevesd ki :) és főleg legyen benned annyi női tartás, hogy nem ütöd meg. Mert ezzel magadat is minősítenéd, a pasi már a tiéd tehát ő csak had nyávogjon :)
2011. máj. 31. 15:48
 7/17 anonim ***** válasza:
szerintem adj neki max egy pofont.. de ha nem szólsz vissza se semmi, azt hiszi majd hogy olyan vagy aki nem mer megszólalni, ne hagyd magad.
2011. máj. 31. 15:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Legkozelebb beszol, visszkezbol adj neki egy pofont. Ha nem foglalkozol vele, akkor addig csinalja, ameddig csak akarja.
2011. máj. 31. 15:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam arra ha nem szólok vissza akkor azt hiszi hogy félek tőle. Bár úgy látom a többség azt mondja hagyjam. Igazából én is erre gondoltam, mert nem ér annyit. :)
2011. máj. 31. 15:51
 10/17 anonim ***** válasza:

Én a helyedben odamennék megrugnám ,ha összeesik kiszednék 1 marék hajat utána betörném az orrát "véletlen" és megkérném szépen ,hogy "és akkor szállj le rólunk MEGÉRTETTED?"

Sok sikert!

2011. máj. 31. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!