Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legszívesebben megütném a csajt?
Sziasztok! Most van egy kapcsolatom, most jöttünk össze nem rég a párommal és az a baj, hogy az ex barátnője nem száll le rólunk. Folyamatosan beszólogat, nem hagy békén. De a barátommal nem, csak velem csinálja ezt. Gondoltam már rá, hogy legközelebb ha beszól odamegyek és megütöm, de azt mondják hülyeség. Szerintetek? Hagyjam rá, vagy ne hagyjam magam és szóljak vissza? Amúgy nem tudom miért csinálja ezt, többször is szakított a fiúval...
Én 17/L A csaj 16.
csaj csaj gond nélkül megüthet szerintem
hajrá!
Igazából nem akarok lesüllyedni arra szintre hogy már ütök is. Akkor lehet hogy az lesz hogy mosolygok csak mikor mondja a magáét.
Köszönöm a válaszokat.
Azzal csak még mélyebbre süllyednél, mint ő. És egyáltalán nem biztos, hogy te jönnél ki jól a helyzetből. Én is érzek hasonlót egy lány iránt, aki mindig olyan csábosan köszön rá a barátomra, akkor is ha együtt vagyunk valahol, akkor is szokta mesélni barátom, amikor egyedül megy valahova, és összefut a csajjal. Nem ismerik egymást meg semmi, csak egy környéken laknak, a csaj 14 éves igazi kis mai liba, a barátom 19. De látom a barátomon, hogy csak kineveti a csajt, még szemtől szembe is nevetett már rajta az ilyen köszöngetés után, szóval nem érné meg behúzni neki :D Szerintem te se foglalkozz a csajjal, vannak ilyen idióták. Ha a barátod nem foglalkozik vele, nincs mitől félned. Esetleg eszeljetek ki ketten valami csínyt ellene, azzal nagyobb fájdalmat okozol neki, ha valamilyen módon a barátod bántaná meg. Hiszen elképzelhető, hogy azért piszkál téged, mert még mindig nem heverte ki teljesen a barátodat.
22/L
Én a helyedben odamennék megrugnám ,ha összeesik kiszednék 1 marék hajat utána betörném az orrát "véletlen" és megkérném szépen ,hogy "és akkor szállj le rólunk MEGÉRTETTED?"
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!