Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legszívesebben megütném a csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legszívesebben megütném a csajt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most van egy kapcsolatom, most jöttünk össze nem rég a párommal és az a baj, hogy az ex barátnője nem száll le rólunk. Folyamatosan beszólogat, nem hagy békén. De a barátommal nem, csak velem csinálja ezt. Gondoltam már rá, hogy legközelebb ha beszól odamegyek és megütöm, de azt mondják hülyeség. Szerintetek? Hagyjam rá, vagy ne hagyjam magam és szóljak vissza? Amúgy nem tudom miért csinálja ezt, többször is szakított a fiúval...

Én 17/L A csaj 16.

2011. máj. 31. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hidd el sunyi mosoly ilyenkor jobban tud fájni, mert ha nem teljesen segghülye a csaj, akkor levágja, hogy ez azt jelenti, hogy kinevetted....

Aki pedig olyan szinten van agyilag, hogy azt hiszi azért nem folyamodsz erőszakhoz, mert beszari vagy, hát annak csak gratulálni tudok :) Az ilyenekkel pedig pont ezért nem éri meg foglalkozni.

2011. máj. 31. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
hát... férfi szemmel kevés viccesebb (a szó legpejoratívabb értelmében) dolog létezik a csajbunyónál, szóval döntsd el, mennyire szeretnél szánalmas lenni. Meg hát benne van, hogy frankón szakadtra tépitek egymást, aztán sírva mégy haza, azt sem kimondottan a diadalittas perceid között tartanád számon... Egyébként a meccset eleve győztesen kezdted, kuncogós, összenézős, legyintős viselkedés hosszútávon célravezetőbb, mert az azt jelenti, hogy még arra sem méltattad, hogy beverd a képét.
2011. máj. 31. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne üsd meg. Bőven elég ha a volt paliját csókolod meg a szeme láttára xD Egy ismerősöm megmondta a tutit. "Tök mindegy hogy mit csinálsz a csaj utálni fog, mert megmondom a kegyetlen igazságot! Pinád van!"

17/L

2011. máj. 31. 16:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Hehehe :D Ez nagyon nagy :D Tényleg hagyom a fenébe hagy mondja a magáét :) Annyira nem érdekel :)
2011. máj. 31. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Féltékeny.

Mi is szakítottunk a párommal, és ő is most egy másik lánnyal van.

Beszélgettem a csajjal msnen pár percet, elég kedves, jól eldumáltunk, de belül majdnem felrobbantam:S Legszívesebben beszóltam volna neki, de tudtam, hogy nincs jogom hozzá... Nem is tettem, nem az ő hibája, hogy nekünk nem működött.

A csaj aki ezt teszi, ugyanígy van vele. Nem téged hibáztat, tudja, hogy nem te tehetsz erről, egyszerűen azért támad téged, mert meg akarja mutatni a pasidnak, hogy te se vagy jobb nála. Ez nem ellened irányul, hanem a kapcsolatotok ellen. Reméli, hogy olyasmit teszel, ami a barátodnak nem tetszik, és ott hagy. És akkor övé a pálya. Ne reagálj rá semmit, ne rágd magad ezen. Hülyeség lenne. Csak te jönnél ki belőle rosszul. Nevess rajta egyet, és menj tovább

2011. máj. 31. 17:05
 16/17 anonim ***** válasza:
szólj vissza neki
2011. máj. 31. 23:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jún. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!