Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 hónap után sem léptem rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 hónap után sem léptem rajta túl, normális vagyok?

Figyelt kérdés

Egy hét híja van, hogy 8 hónapja szakítottunk. 5 hónapja nem beszéltem vele egy szót sem. Mégis minden nap gondolok rá, és heti szinten sírok utána.

Normális ez még?

Nem is érzem úgy, hogy igazán kedvem lenne új kapcsolatba kezdeni. Őt pedig nem kapom vissza már soha.

Bármilyen normális ötletnek örülök, hogy mit csináljak.

23, L

És szexkapcsolatok, "búfelejtő laza kapcsolatok" ki vannak zárva.

Ráadásul nem is volt hosszú kapcsolat, csak egy év. Viszont én úgy éreztem, ő egy olyan ember a számomra, akivel le tudnám, le szeretném élni az életemet. Talán ezért olyan nehéz elengedni?

2011. aug. 10. 20:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
3hónapot voltunk együtt,4hónapja szakítottunk,nekem Ő volt az első igaz szerelem...még mindig nem felejtettem el,igaz mi jóba vagyunk szakítás óta,beszélünk,mindig akkor ír mikor kezdek túl lenni a dolgon...ha nem teszel ellene hogy elmúljon akkor az idő sem fog segíteni...járj el szórakozni ismerkedni,és ha találsz egy olyan fiút aki megtetszik könnyebben elfelejted!
2011. aug. 14. 11:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Teljesen normális vagy, ne félj.

Nálam is pont ennyi idő telt el, még kicsit sem jobb az állapotom.

Viszont én visszaszerzem őt, és látom, hogy hamarosan újra össze fogunk jönni.

Ha nincs lehetőséged arra, hogy ezt megpróbáld, akkor se aggódj, ez még nem sok idő.

Majd lesz más .

De ez tök normális.

2011. aug. 14. 12:00
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is pont ennyi ideje, de óra szinten sírok utána. Nem bírom,de majd jobb lesz.
2011. aug. 26. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!