Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 hónap után sem léptem rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 hónap után sem léptem rajta túl, normális vagyok?

Figyelt kérdés

Egy hét híja van, hogy 8 hónapja szakítottunk. 5 hónapja nem beszéltem vele egy szót sem. Mégis minden nap gondolok rá, és heti szinten sírok utána.

Normális ez még?

Nem is érzem úgy, hogy igazán kedvem lenne új kapcsolatba kezdeni. Őt pedig nem kapom vissza már soha.

Bármilyen normális ötletnek örülök, hogy mit csináljak.

23, L

És szexkapcsolatok, "búfelejtő laza kapcsolatok" ki vannak zárva.

Ráadásul nem is volt hosszú kapcsolat, csak egy év. Viszont én úgy éreztem, ő egy olyan ember a számomra, akivel le tudnám, le szeretném élni az életemet. Talán ezért olyan nehéz elengedni?

2011. aug. 10. 20:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Egyébként bármennyire szerettem, a kapcsolatunk (számomra) nem volt jó, de kisebb változtatásokkal és erőfeszítésekkel nagyon jó lehetett volna. Viszont ő nem volt hajlandó semmit tenni értünk, ezért is lett vége, ő "rakott ki".

Újra kezdeni azért sem volna jó, mert ha korábban határozottan kitett, mondván, semmit nem hajlandó tenni kettőnkért, amit szerintem meg lehetett volna tenni, nagy valószínűséggel nem lenne rá hajlandó ezután sem. Minden kommunikációt mereven elutasított a részemről, ami arról szólt, mit lehet tenni kettőnkért.

2011. aug. 10. 22:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Ezekből az okokból kifolyólag úgy gondolom, a mi esetünkben az újra kezdés nem lenne eredményes, és ő nem is akarna megint velem lenni.
2011. aug. 10. 22:55
 13/23 anonim válasza:

ilyen típus vagy. nem vagy egyedül ezzel, csak az ilyenekből van kevesebb. nekem már 2 éve tart ez az állapot, de ismerem magam, el fog múlni.

37/F

2011. aug. 11. 01:57
 14/23 anonim ***** válasza:

egyet mondhatok: NORMÁLIS VAGY

példának okaaként: egy hasónló kérdésben azt kérdezi h ki végzett már önkieelégítést porszívóval

2011. aug. 14. 00:18
 15/23 anonim ***** válasza:

hát én is pont ugyan ilyen helyzetben voltam. nekem 1 év kellett, hogy elfelejtsek egy 1 éves kapcsolatot. tehát normális vagyok. ne aggódj.

nekem úgy sikerült elfelejteni az exemet, hogy beleszerettem valaki másba, persze nem akarattal, erőltetve, hanem véletlenül. sajnos ez a szerelem plátói maradt, de legalább már nem sírok az exem után.

azt írod, hogy nem volt túl hosszú kapcsolat, csak 1 év. én azt nem nevezném rövidnek.

foglalkozz mással, sportolj, bulizz, olvass, csinálj bármit, aminek nincs köze a volt pasidhoz és egyáltalán a pasikhoz. idővel minden helyre jön. meglátod.

2011. aug. 14. 00:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Menj el szórakozni sokat a barátaiddal és légy kicsit pártalanul. Sajnos csak az idő tud segíteni. :)
2011. aug. 14. 00:36
 17/23 anonim válasza:
Szerintem normális vagy(: Én 1 évig és 7 hónapig nem tudtam elfelejteni egy srácot és azt gondoltam, hogy soha nem is fogom tudni elfelejteni..de észhez tértem és azóta már boldog párkapcsolatban élek...(: Nyugi sikerülni fog, nehezen de sikerül elfelejtened(:
2011. aug. 14. 00:47
 18/23 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előző hozzászólókhoz. Ami nekem nagyon bejött ilyen esetben: futás. Javaslom Neked is. Bombaforma és feszkó-levezetés egyben.
2011. aug. 14. 01:51
 19/23 anonim ***** válasza:
kidobsz mindent ami rá emlékeztet, megszakítasz vele minden kapcsolatot. facebookját nem nézed stb.
2011. aug. 14. 07:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Én 2 évet voltam együtt a párommal, januárban beszéltünk utoljára, de úgy április környékén rájöttem, hogy már mind1, mert semmi értelme annak, amit csinálok.
2011. aug. 14. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!