Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónap után sem léptem rajta túl, normális vagyok?
Egy hét híja van, hogy 8 hónapja szakítottunk. 5 hónapja nem beszéltem vele egy szót sem. Mégis minden nap gondolok rá, és heti szinten sírok utána.
Normális ez még?
Nem is érzem úgy, hogy igazán kedvem lenne új kapcsolatba kezdeni. Őt pedig nem kapom vissza már soha.
Bármilyen normális ötletnek örülök, hogy mit csináljak.
23, L
És szexkapcsolatok, "búfelejtő laza kapcsolatok" ki vannak zárva.
Ráadásul nem is volt hosszú kapcsolat, csak egy év. Viszont én úgy éreztem, ő egy olyan ember a számomra, akivel le tudnám, le szeretném élni az életemet. Talán ezért olyan nehéz elengedni?
Egyébként bármennyire szerettem, a kapcsolatunk (számomra) nem volt jó, de kisebb változtatásokkal és erőfeszítésekkel nagyon jó lehetett volna. Viszont ő nem volt hajlandó semmit tenni értünk, ezért is lett vége, ő "rakott ki".
Újra kezdeni azért sem volna jó, mert ha korábban határozottan kitett, mondván, semmit nem hajlandó tenni kettőnkért, amit szerintem meg lehetett volna tenni, nagy valószínűséggel nem lenne rá hajlandó ezután sem. Minden kommunikációt mereven elutasított a részemről, ami arról szólt, mit lehet tenni kettőnkért.
ilyen típus vagy. nem vagy egyedül ezzel, csak az ilyenekből van kevesebb. nekem már 2 éve tart ez az állapot, de ismerem magam, el fog múlni.
37/F
egyet mondhatok: NORMÁLIS VAGY
példának okaaként: egy hasónló kérdésben azt kérdezi h ki végzett már önkieelégítést porszívóval
hát én is pont ugyan ilyen helyzetben voltam. nekem 1 év kellett, hogy elfelejtsek egy 1 éves kapcsolatot. tehát normális vagyok. ne aggódj.
nekem úgy sikerült elfelejteni az exemet, hogy beleszerettem valaki másba, persze nem akarattal, erőltetve, hanem véletlenül. sajnos ez a szerelem plátói maradt, de legalább már nem sírok az exem után.
azt írod, hogy nem volt túl hosszú kapcsolat, csak 1 év. én azt nem nevezném rövidnek.
foglalkozz mással, sportolj, bulizz, olvass, csinálj bármit, aminek nincs köze a volt pasidhoz és egyáltalán a pasikhoz. idővel minden helyre jön. meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!