Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény érdekelne. Szerintetek esélyes?
Figyelt kérdés
156cm és 41 kg vagyok, ez soványnak számít igaz?Esélyem lehet a pasiknál?Minden pasi leszól az utcán,hogy vajon eszek-e valamit :( már nem bírom ezt, teljesen depis lettem az alakom miatt.Félek kimenni az utcára is mert mindenki leszól h milyen vékony vagyok.Mit tegyek?Hízni nem tudok, örököltem ezt a dolgot sajna :((...18/L2011. aug. 10. 16:30
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2011. aug. 10. 17:18
12/14 anonim válasza:
Leszólnak a fiúk ezért? Aki leszól, az egy majom, ne vedd fel. Nekem pl. bejönnek az alacsony lányok is, mint te, pedig 180 vagyok, de a vékonyak különösen tetszenek. Neked sosem lesz (vagy csak jó sokára) súlyproblémád, mikor már sok nő a koffer méretű seggén fog sajnálkozni. Szerintem nézd erről az oldaláról a dolgokat. És még valami: ha beszólnak, ott a Te szád is. Nyugodtan olvass be nekik, jól fog esni.
26F
13/14 anonim válasza:
17:35 vagyok. Tehát miért ne lenne emiatt esélyed? Ha nálam lenne, akkor millió és egy olyan férfi van még, akinek szintén tetszeni fog az alkatod.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást.:)
2011. aug. 12. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!