Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy szakítás után idővel újra kibékültetek és azóta boldog kapcsolatban éltek?
Nemrég szakítottunk a barátommal. Úgy érzem ő volt az igazi szerelmem és lehet, hogy mást szeretni tudok de nem annyira mint őt! Mindig azon gondolkozom ha megjön az esze akkor talán még együtt lehetünk egy boldog jó párkapcsolatban! Csak nem tudom, hogy addig is tartani kellene vele a kapcsolatot mint barát vagy egy ideig nem kellene vele egyáltalán beszélni! Személyes tapasztalatokat is szívesen elolvasok!
18/L
Hmmm. Nekem vannak elég közeli példáim. Szóval: ha te még mindig szereted, róla ezt nem tudjunk biztosan, akkor egy dolgot tehetsz: megszakítasz vele minden, hangsúlyozom minden kapcsolatot, törölj ki minden üzenetet, levelet, melyeket tőle kaptál. Ha szeret, akkor hiányozni fogsz neki és újra fog keresni. Én ezt tartom a legcélszerűbbnek.
Nyilván azt is megpróbálhatod, hogy "nyalizol" neki, és elmondod, hogy még mindig szereted. De ha valamilyen hibát követett el, esetleg megcsalt, akkor ne tedd ezt, mert ezzel csak teljesen leleplezed magad, hogy mennyire függsz tőle érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!