Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Volt már veletek olyan, hogy szakítás után idővel újra kibékültetek és azóta boldog kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottunk a barátommal. Úgy érzem ő volt az igazi szerelmem és lehet, hogy mást szeretni tudok de nem annyira mint őt! Mindig azon gondolkozom ha megjön az esze akkor talán még együtt lehetünk egy boldog jó párkapcsolatban! Csak nem tudom, hogy addig is tartani kellene vele a kapcsolatot mint barát vagy egy ideig nem kellene vele egyáltalán beszélni! Személyes tapasztalatokat is szívesen elolvasok!

18/L

2009. ápr. 11. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ,hogy miért szakítottatok!Az emberek az évek során rengeteget változnak!De nem ajánlom,hogy várj rá,mert nem 100%,hogy pozitív irányba fog változni, neked meg csak mennek az éveid!Nekem anno volt egy nagyon nagy szerelem az életemben!Utána akárkivel összekavarodtam nem tudtam Őt teljesen kiverni a fejemből!Aztán találkoztam a jelenlegi párommal,akiben megvan az összes olyan tulajdonság,mint a "gyerekkori" szerelmemben,de ez a kapcsolat sokkal jobb/komolyabb!sikerült elfelejtenem Őt, és nagyon boldog vagyok az új párommal!Jópár évbe telt,de megtaláltam a boldogságot újra!Szerintem azt kellene mérlegelned,hogy mik azok a tulajdonságok,amik miatt beleszerettél az exedbe,merrt ha azokat együttesen megtalálod más férfiben,és ha még plusz számodra szimpatikus tulajdonságai is lesznek,akkor simán "elfelejted" a múltad!Időnként eszedbe jut majd,mint egy szép emlék,de ennyi!Ne felejtsd el,hogy mindenkinél van egy jobb, csak tudnod kell,hogy mire/milyen emberre van szükséged,és idővel majd megjelenik az életedben!23/l
2009. ápr. 11. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm. Nekem vannak elég közeli példáim. Szóval: ha te még mindig szereted, róla ezt nem tudjunk biztosan, akkor egy dolgot tehetsz: megszakítasz vele minden, hangsúlyozom minden kapcsolatot, törölj ki minden üzenetet, levelet, melyeket tőle kaptál. Ha szeret, akkor hiányozni fogsz neki és újra fog keresni. Én ezt tartom a legcélszerűbbnek.

Nyilván azt is megpróbálhatod, hogy "nyalizol" neki, és elmondod, hogy még mindig szereted. De ha valamilyen hibát követett el, esetleg megcsalt, akkor ne tedd ezt, mert ezzel csak teljesen leleplezed magad, hogy mennyire függsz tőle érzelmileg.

2009. ápr. 11. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Én 3 hónapot vártam, pedig ő dobott ki... Közben elkezdtem találkozgatni egy sráccal...Most ott tartok, hogy nem merek belevágni az új kapcsolatba, mert még a hülye fejemmel mindig abban bízok, hogy az ex visszajön hozzám, pedig tudom, hogy nem működne a dolog, mert képtelen (és nem is akar) megváltozni. Szegény másik fiú meg egyre jobban belém habarodik. Én viszont nem merek belevágni, elengedni magam, mert félek, hogy mi van, ha közben meggondolja magát az ex... Sakk-matt...Hülye vagyok teljesen...
2009. ápr. 11. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Volt már ilyen az életemben igen, szakítás, kibékülés, egy ideig klassz volt minden, azután úgy pofára estem mint a huzat. Senki nem változik meg alapjaiban. Ezt keményen megtanultam e kapcsolatból.
2009. ápr. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!